CELEBRITIES

«Δεν πιστεύω ότι είμαι αρκετή»: Η Naomi Osaka μιλά για το σύνδρομο του απατεώνα


The Jennettes

31 Αυγούστου 2021

«Δεν πιστεύω ότι είμαι αρκετή»: Η Naomi Osaka μιλά για το σύνδρομο του απατεώνα

«Δεν είπα ποτέ στον εαυτό μου ότι έκανα καλή δουλειά, αλλά ξέρω πως μου λέω διαρκώς ότι είμαι χάλια ή μπορώ να τα πάω καλύτερα. Ξέρω ότι στο παρελθόν πολλοί με αποκάλεσαν ταπεινή, αλλά αν το καλοσκεφτείς, νομίζω πως με υποτιμώ υπερβολικά».

Η Naomi Osaka είναι μία από τις κορυφαίες τενίστριες της εποχής μας. Κι όμως, δεν μπορεί να αναγνωρίσει την αξία της. Εκφράστηκε ανοιχτά για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται το σύνδρομο του απατεώνα και, μέσα από ανάρτησή της στο Twitter, αποκάλυψε ότι «πραγματικά, ποτέ δεν πιστεύω ότι είμαι αρκετή».

«Κάθε φορά που κάτι καλό μου συμβαίνει, αναρωτιέμαι: Ουάου, γιατί σ’ εμένα;»  

Έγραψε πως θα προσπαθήσει να χαίρεται για τις επιτυχίες της και να πάψει να τις υποβιβάζει. «Πιστεύω όλοι μας θα έπρεπε… Η ζωή είναι δική σου και δεν πρέπει να μετράς την αξία του με κριτήρια άλλων», τόνισε. Και εξήγησε γιατί είναι απαραίτητο να χαιρόμαστε για τις μικρές μας νίκες. 

«Ξύπνησες το πρωί και δεν χασομέρησες; Μπράβο. Έλυσες ένα επαγγελματικό θέμα που σε απασχολεί καιρό; Είσαι ο απόλυτος θρύλος».

Καλείται να αντιμετωπίσει προκλήσεις, οι οποίες απέχουν από το γήπεδο. Μεγαλύτερός της στόχος, είναι να πάψει να ζητάει συγγνώμη - όχι για τα λάθη της, αλλά επειδή ζει τη ζωή που θέλει. «Βλέποντας όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο, νιώθω πως και μόνο που ξυπνάω, κερδίζω», σημείωσε. Και μας εμπνέει να αλλάξουμε τρόπο σκέψης.

Δείτε ακόμη: 9 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι τα κορίτσια μπορούν να είναι πριγκίπισσες και αθλήτριες ταυτόχρονα 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.