CELEBRITIES

H Naomi Osaka δωρίζει όλα τα έσοδα από τουρνουά στους σεισμόπληκτους της Αϊτής


The Jennettes

16 Αυγούστου 2021

H Naomi Osaka δωρίζει όλα τα έσοδα από τουρνουά στους σεισμόπληκτους της Αϊτής
1.297 νεκροί και περισσότεροι από 5.700 τραυματίες – ένας σεισμός 7,2 ρίχτερ οδήγησε την Αϊτή στην απελπισία. Προκειμένου να ελαφρύνει όπως μπορεί την κατάσταση, η Naomi Osaka ανακοίνωσε πως θα προσφέρει στους πληγέντες όλα τα έσοδα από τουρνουά.

1.297 νεκροί και περισσότεροι από 5.700 τραυματίες – ένας σεισμός 7,2 ρίχτερ οδήγησε την Αϊτή στην απελπισία. Προκειμένου να ελαφρύνει όπως μπορεί την κατάσταση, η Naomi Osaka ανακοίνωσε πως θα προσφέρει στους πληγέντες όλα τα έσοδα από το Western and Southern Open στο Cincinnati.

«Με πονάει πραγματικά που βλέπω την καταστροφή στην Αϊτή, και νιώθω ότι δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε με τίποτα», έγραψε στα social media η πρωταθλήτρια. «Ετοιμάζομαι να παίξω σε ένα τουρνουά αυτήν την εβδομάδα και θα δώσω όλο το χρηματικό έπαθλο στις προσπάθειες ανάκαμψης της Αϊτής. Ξέρω πως το αίμα των προγόνων μας είναι δυνατό και θα συνεχίσει να ρέει».

Η Naomi Osaka, η οποία έχει καταγωγή από την Αϊτή και την Ιαπωνία, είναι αποφασισμένη να βοηθήσει τον τόπο της, με το δικό της τρόπο. Χρησιμοποιεί τη μεγάλη διαδικτυακή της πλατφόρμα για να ευαισθητοποιήσει τους followers της και, μαζί, να κάνουν τη διαφορά.

Δείτε ακόμη: 9 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι τα κορίτσια μπορούν να είναι πριγκίπισσες και αθλήτριες ταυτόχρονα 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.