CELEBRITIES

H πολυτελής έπαυλη της Mary Kate Olsen πωλείται για 11,5 εκατομμύρια δολάρια


The Jennettes

31 Αυγούστου 2021

H πολυτελής έπαυλη της Mary Kate Olsen πωλείται για 11,5 εκατομμύρια δολάρια
Το πρώην σπίτι της Mary Kate Olsen πωλείται για 11,5 εκατομμύρια δολάρια

Η διάσημο ηθοποιός και fashion icon, Mary-Kate Olsen, που τη γνωρίσαμε ως μωρό με τη δίδυμη αδελφή της, Ashley σε ταινίες και σειρές των 90s πήρε διαζύγιο από τον συζυγό της εν μέσω καραντίνας. H 33χρονη ηθοποιός ήταν παντρεμένη από το 2015 με τον κατά 20 χρόνια μεγαλύτερό της και αδελφό του πρώην Γάλλου Προέδρου, Olivier Sarkozy.

Η Ashley, που πλέον είναι σχεδιάστρια μόδας, προσπάθησε να κάνει αίτηση διαζυγίου από τον Γάλλο τραπεζίτη από τον Απρίλιο του 2020 στη Νέα Υόρκη, όμως τα δικαστήρια δεν μπορούσαν να εξετάσουν την υπόθεσή της λόγω του κορωνοϊού. Τελικά, οι δυο τους πήραν διαζύγιο και πλέον είναι δυο ξένοι. 

Η πολυτελής έπαυλη που διέμεναν πλέον πωλείται για 11,5 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Realtor.com. Μάλιστα, πωλείται 2 εκατομμύρια δολάρια λιγότερο από ό,τι πλήρωσε ο Sarkozy το 2014. Το πρώην ζευγάρι οριστικοποίησε πρόσφατα το διαζύγιό του μετά από πέντε χρόνια γάμου.

Eίχαν αγοράσει μαζί το πολυτελές σπίτι και ήθελαν να το ανακαινίσουν αλλά τα σχέδιά τους δεν υλοποιήθηκαν ποτέ. Το πενταόροφο αρχοντικό που βρίσκεται στο Manhattan είναι ημιτελές και άδειο. 

Οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν τα δωμάτια χωρίς έπιπλα.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.