CELEBRITIES

Mε αυτό το γλυκό post ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μας συστήνει τον δεύτερο γιο του


The Jennettes

15 Σεπτεμβρίου 2021

Mε αυτό το γλυκό post ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μας συστήνει τον δεύτερο γιο του
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μας συστήνει το νέο μέλος της οικογένειας του

O Γιάννης Αντετοκούνμπο μας συστήνει το νέο μέλος της οικογένειας του με ένα τρυφερό Instagram story. Ο κορυφαίος αθλητής υποδέχτηκε έναν ακόμα γιο με τη σύντροφό του, Mariah και είναι πολύ ευτυχισμένος. Αν και δεν ανεβάζει πολύ συχνά στο Instagram φωτογραφίες ο Αντετοκούνμπο θέλησε να μοιραστεί με τους θαυμαστές του αυτό το χαρμόσυνο γεγονός! Ο ίδιος ποζάρει αγκαλιά με τα δύο αγοράκια του, τα οποία ωστόσο είναι γυρισμένα πλάτη.

Τη δεύτερη εγκυμοσύνη της είχε ανακοινώσει η συντροφός του πριν από μερικούς μήνες στο δικό της προφίλ, γράφοντας:

 «Ο γιος μου είναι ο σκοπός μου. Γνωρίζω ότι ακούγεται κλισέ, αλλά είναι η αλήθεια. Το να γίνω μαμά με βοήθησε να καταλάβω το πόσα είμαι ικανή να κάνω: σωματικά, ψυχικά, συναισθηματικά. Ο γιος μου με δίδαξε περισσότερα για την υπομονή, την επιμονή και το πάθος τους τελευταίους 15 μήνες. Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι άνοιξε τα μάτια μου στις πραγματικές δυνατότητές μου. Το έκανε μέσα από τα ξενύχτια, την οδοντοφυΐα, τις ταραχές των μικρών παιδιών. Και σε αυτό το σημείο νιώθω ανίκητη. Τα παιδιά μου είναι η μεγαλύτερη ευλογία μου και το μεγαλύτερο μάθημά μου!».

jenny.gr

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.