CELEBRITIES

O Orlando Bloom περνάει πάνω από έναν καρχαρία σαν να μη τρέχει τίποτα


The Jennettes

15 Σεπτεμβρίου 2021

O Orlando Bloom περνάει πάνω από έναν καρχαρία σαν να μη τρέχει τίποτα
O Orlando Bloom περνάει από έναν καρχαρία σαν να μη τρέχει τίποτα

O Οrlando Bloom είχε μια τρομακτική συνάντηση με έναν μεγάλο λευκό καρχαρία σε μια πρόσφατη εκδρομή που έκανε στο Malibu. Ο 44χρονος ηθοποιός αγαπάει πολύ τα θαλάσσια sports και όπως έχει εξομολογηθεί σε παλαιότερες συνεντεύξεις του αισθάνεται ότι ξεκουράζεται και χαλαρώνει πολύ όταν βρίσκεται στη θάλασσα. 

Ο ίδιος λοιπόν, αποφάσισε να κάνει paddle και ενώ απολάμβανει την αγαπημένη του συνήθεια, ακριβώς από κάτω του βρισκόταν ένας μεγάλος καρχαρίας και από ότι θα δείτε στην ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram έδειξε μεγάλη ψυχραιμία. 

Ο Bloom είναι περιπετειώδης αλλά θα λέγαμε στη συγκεκριμένη πείπτωση ότι ήταν "τέρας ψυχραιμίας" και απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι ατρόμητος. 

Στο video του ενός λεπτού, ο ηθοποιός φαίνεται χωρίς πουκάμισο χαλαρός παρά τον απρόσκλητο καλεσμένο. «Όταν ο φόβος γίνεται φίλος σου και ο @themalibuartist συλλαμβάνει τη στιγμή», έγραψε στη λεζάντα κάτω από το post.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.