Οι influencers του 2021: Harry και Meghan, Dolly Parton και Britney ανάμεσα στους πιο επιδραστικούς ανθρώπους σύμφωνα με το Time

Η λίστα του Time με τους πιο επιδραστκούς ανθρώπους του κόσμου κυκλοφόρησε και, ως συνήθως, ορισμένες επιλογές είναι αμφιλεγόμενες. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle κέρδισαν επάξια τη θέση τους, ειδικά μετά τη συνέντευξη που έδωσαν στην Oprah.

Φυσικά, δεν έλειπαν η Naomi Osaka, ο Elon Musk, η Scarlett Johansson και η Kamala Harris. Μαζί τους, η Dolly Parton, η Britney Spears και ο CEO της Apple, Tim Cook.

Το περιοδικό κυκλοφόρησε τεύχη με επτά διαφορετικά εξώφυλλα, στα οποία πρωταγωνιστούν ο Harry και η Meghan, η Kate Winslet, η Billie Eilish, η γενική διευθύντρια του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου Ngozi Okonjo-Iweala, ο CEO της NVIDIA Jensen Huang και η συγγραφέας Cathy Park Hong.

Το πρώτο που αναφέραμε ήταν εκείνο που τράβηξε την περισσότερη προσοχή. Κι όχι άδικα. Η επεξεργασία της φωτογραφίας είναι ιδιαίτερη – ίσως λίγο το παράκαναν με το photoshop. 

«Σ’ έναν κόσμο που όλοι έχουν άποψη για ανθρώπους που δεν γνωρίζουν, ο Δούκας και η Δούκισσα δείχνουν συμπόνοια για ανθρώπους που δε γνωρίζουν. Δεν έχουν απλώς γνώμη. Βοηθούν τον αγώνα», έγραψε ο José Andrés για το ζευγάρι που τάραξε τη βρετανική μοναρχία.

Το Twitter, βέβαια, αγνόησε την προσφορά τους και στάθηκε στο κακό editing. «Χριστέ μου, νόμιζα πως ήταν προφίλ – παρωδία με ένα ξεκάθαρα photoshop-αρισμένο τρομακτικό εξώφυλλο. Ουάου, το TIME έπεσε», έγραψε κάποιος.

 Ένας ακόμη λογαριασμός τους σύγκρινε με την αφίσα της ταινίας Step Brothers.

 «Είναι λες και ο Harry είναι ο κομμωτής της και κοιτάζει τον καθρέφτη εξηγώντας τι έκανε στα μαλλιά της», κάποιος άλλος.

H Dolly Parton βρέθηκε στην κατηγορία των icons, χάρη στην προσφορά της στην καταπολέμηση της πανδημίας. Ας μην ξεχνάμε πως προσέφερε 1 εκατομμύριο δολάρια στις έρευνες της Moderna για το εμβόλιο.

«Υπάρχει η θεωρία που υποστηρίζει ότι δε θα έπρεπε να συναντάς τους ήρωές σου, όμως εύχομαι να είχαν όλοι την ευκαιρία να γνωρίσουν την Dolly Parton, επειδή είναι ακόμη καλύτερη κι απ’ το πιο λαμπερό όνειρο», έγραψε για εκείνη η Miley Cyrus.

Η Johansson πράγματι άφησε το στίγμα της στη φετινή (περίεργη) χρονιά, τολμώντας να μηνύσει την Disney λίγο πριν φέρει στον κόσμο το μωρό της.

Όσο για την Britney; Η Paris Hilton επιμελήθηκε το άρθρο που την αφορούσε, τονίζοντας πως «είναι η επιτομή της χαράς και μοιράζεται το φως της πανέμορφης καρδιάς της, παντοτινή superstar. Οπότε, στεκόμαστε στο πλευρό της καθώς μετατρέπει τον πόνο της σε σκοπό, το πνεύμα της είναι πιο δυνατό από ποτέ».

Δείτε ακόμη: 25 Celebrities που έχουν δηλώσει ότι δεν θέλουν να κάνουν παιδιά

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.