CELEBRITIES

Από τον Jeff Bezos ως τον Elon Musk: Αυτά είναι τα χόμπι των δισεκατομμυριούχων


The Jennettes

17 Ιουνίου 2021

Από τον Jeff Bezos ως τον Elon Musk: Αυτά είναι τα χόμπι των δισεκατομμυριούχων

Τι κάνουν άραγε οι πλουσιότεροι άνθρωποι του κόσμου, όταν δε δουλεύουν;

Όταν φέρνουμε στο μυαλό μας τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους, τους φανταζόμαστε εργασιομανείς, μόνιμα κουρασμένους, με ένα τηλέφωνο στο χέρι κι ένα laptop να τους συντροφεύει σε κάθε κίνηση. Η αλήθεια, ίσως διαφέρει.

Παρακάτω λοιπόν, θα δούμε πώς περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους ο Elon Musk, o Jeff Bezos, ο Mark Zuckerberg και ο Bill Gates.

Elon Musk

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elon Musk Now (@elonrmuskk)

Είναι ο ιδρυτής και CEO της SpaceX, επενδυτής, CEO και product architect της Tesla, ιδρυτής της Boring Company και συνιδρυτής των Neuralink και OpenAI. Σίγουρα, ο Elon Musk δεν πλήττει ποτέ.

Άρθρο που δημοσιεύθηκε στο SouthChina Morning Post, ωστόσο, αποκάλυψε ότι λατρεύει να διαβάζει βιβλία – από έργα επιστημονικής φαντασίας, μέχρι βιογραφίες και συγγράμματα φυσικής. Είναι, επίσης, δεινός gamer. Λατρεύει τις κονσόλες και παίζει οτιδήποτε περιλαμβάνει πολέμους, αεροπλάνα και βόμβες.

Jeff Bezos

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeff Bezos (@jeffbezos)

Ο ιδρυτής της Amazon περνά τον ελεύθερο χρόνο του στο κρεβάτι, προσπαθώντας να κοιμηθεί. Σε συνέντευξη που έδωσε στη Wall Street Journal, εκμυστηρεύτηκε πως κοιμάται οχτώ ώρες κάθε βράδυ για να είναι παραγωγικός το επόμενο πρωί.

Bill Gates

Μηχανικός λογισμικού, επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος, ο Bill Gates φαίνεται να έχει βρει το μυστικό της επιτυχίας. Όταν δεν εργάζεται, ο CEO της Microsoft παίζει τένις και περνά χρόνο με την οικογένειά του. 

«Λατρεύω το τένις. Είμαι πολύ καλός και στο μπριτζ. Περνάω καλά σε εκδρομές με τα παιδιά μου», είπε. «Διαβάζω πολύ και παρακολουθώ σεμινάρια».

Mark Zuckerberg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

O άνδρας πίσω από τους τιτάνες των social media άλλαξε για πάντα τον κόσμο του διαδικτύου. Μιλώντας σε φοιτητές του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας, αποκάλυψε ότι από τα χόμπι του έμαθε περισσότερα απ’ όσα του πρόσφερε η τριτοβάθμια εκπαίδευση – για την ιστορία, υπήρξε φοιτητής του Harvard. 

«Πήρα περισσότερα από τα εξωτερικά projects που ανέλαβα, από τα μαθήματα που παρακολούθησα», δήλωσε χαρακτηριστικά. Όταν δεν εργάζεται, ο Zuckerberg ταξιδεύει και συναντά νέους ανθρώπους. 

 

Δείτε ακόμη: Αυτή είναι η πιο πλούσια celebrity, την οποία δεν ξέρουμε καν


 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.