CELEBRITIES

Την ώρα που η Disney κατηγορούσε τη Scarlett Johansson για αναισθησία, η ηθοποιός γεννούσε το δεύτερο παιδί της


The Jennettes

18 Αυγούστου 2021

Την ώρα που η Disney κατηγορούσε τη Scarlett Johansson για αναισθησία, η ηθοποιός γεννούσε το δεύτερο παιδί της
Εμείς απλά να ευχηθούμε μόνο τα καλύτερα στη Johansson και τον Jost για το νέο μέλος της οικογένειάς τους και καλή τύχη στο PR τμήμα της Disney. Θα τη χρειαστούν.

Ξέρετε τη φράση “είναι να μη σε θέλει”, σωστά; Αυτό ακριβώς βιώνει η Disney τις τελευταίες εβδομάδες.

 

Όλα ξεκίνησαν όταν η Scarlett Johansson προχώρησε σε μήνυση κατά του κολοσσού, με την κατηγορία πως η ταυτόχρονη κυκλοφορία του Black Widow σε κινηματογραφικές αίθουσες και στη streaming πλατφόρμα Disney+ παραβίασε το συμβόλαιό της και της στοίχισε, ούτε λίγο ούτε πολύ, 20 εκ. δολάρια.

Τόσο ο κόσμος της βιομηχανίας του κινηματογράφου όσο και το κοινό, πήραν το μέρος της ηθοποιού, καθώς ήταν ξεκάθαρο πως η Disney είχε ενεργήσει, για άλλη μια φορά, με μοναδικό στόχο το όφελός της, εις βάρος ακόμα και μιας σταρ τόσο καταξιωμένης και υπολογίσιμης δύναμης στο Hollywood, όπως η Johansson. Παρά την σκληρή κριτική που δέχθηκε όμως, η Disney αποφάσισε να απαντήσει δημόσια στην 36χρονη ηθοποιό με τον πλέον χυδαίο τρόπο, κατηγορώντας την Johansson για έλλειψη ευαισθησίας απέναντι στο κοινό εν μέσω πανδημίας -λες και αυτό έχει σχέση με την παραβίαση ενός συμβολαίου- και αφήνοντας να εννοηθεί πως, μια χαρά έβγαλε από την ταινία, να μην παραπονιέται κιόλας.

Λίγες μέρες μετά, η Disney τράβηξε το σχοινί ακόμα περισσότερο, ανακοινώνοντας πως διακόπτει κάθε μελλοντική συνεργασία με τη Johansson. Classy.

Και ερχόμαστε στη σημερινή μέρα. Το ότι η Scarlett Johansson ήταν έγκυος με το δεύτερο παιδί της, το πρώτο με τον σύζυγό της Colin Jost, το ξέραμε.

Αυτό που δεν ξέραμε και το οποίο έγινε γνωστό πριν λίγη μόλις ώρα, είναι πως η Johansson ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη όταν η είδηση έγινε γνωστή, και πρόσφατα αυτή και ο Jost καλωσόρισαν στον κόσμο το μωράκι τους! Την είδηση επιβεβαίωσε πριν λίγο αποκλειστικά στο People, ο εκπρόσωπος της ηθοποιού, Marcel Pariseau.

Που κολλάει η Disney σε αυτή τη χαρμόσυνη είδηση; Όπως αναφέρει το Deadline, την ώρα που η Disney εξαπέλυε την επίθεσή της απέναντι στη Johansson στα media παγκοσμίως, η ηθοποιός γεννούσε το παιδί της. Βρισκόταν, κυριολεκτικά, στη διαδικασία του τοκετού. Είναι αυτό κάρμα; Ενδεχομένως.

Εμείς απλά να ευχηθούμε μόνο τα καλύτερα στη Johansson και τον Jost για το νέο μέλος της οικογένειάς τους και καλή τύχη στο PR τμήμα της Disney. Θα τη χρειαστούν.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.