CELEBRITIES

Η Disney γυρνά την πλάτη στη Scarlett Johansson - Τέλος σε κάθε συνεργασία


The Jennettes

11 Αυγούστου 2021

Η Disney γυρνά την πλάτη στη Scarlett Johansson - Τέλος σε κάθε συνεργασία
Η υπόθεση Scarlett Johansson εναντίον Disney συνεχίζεται και, τώρα, οι ρόλοι αντιστρέφονται. 

Η υπόθεση Scarlett Johansson εναντίον Disney συνεχίζεται και, τώρα, οι ρόλοι αντιστρέφονται. 

Μετά τη μήνυση που έκανε η ηθοποιός, επειδή δεν τηρήθηκαν οι όροι του συμβολαίου για την ταινία Black Widow, η εταιρεία δέχθηκε τεράστια κριτική για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την κατάσταση. Και τώρα, φαίνεται πως τέντωσε ακόμη περισσότερο το σκοινί, σταματώντας κάθε συνεργασία με τη Johansson.

Όλα τα μελλοντικά τους projects που έχουν ήδη ανακοινωθεί, ακυρώθηκαν. Και κανείς δε γνωρίζει τι προβλέπεται για τη συνέχεια της «Μαύρης Χήρας» - θα δούμε, άραγε, ποτέ ξανά αυτόν το χαρακτήρα;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Black Widow (@black.widow)

Ο διευθυντής της Marvel, η οποία είναι θυγατρική της Disney, δήλωνε ενθουσιασμένος που θα έβλεπε τη Johansson να πρωταγωνιστεί στη δική της ταινία. «Ήταν η παραγωγός της ταινίας. Ήταν εκείνη που μας έφερε αυτήν την εξαιρετική σκηνοθέτιδα, την Cate Shortland, και είμαι ενθουσιασμένος για κάθε συνεργασία μαζί της, με οποιονδήποτε τρόπο, αν είμαστε τυχεροί», είχε πει στο Entertainment Tonight.

Τώρα πια, τηρεί σιγή ιχθύος. Έχουν αλλάξει τα πάντα.

Βέβαια, ούτε κι η ηθοποιός περίμενε να πάρουν αυτήν την τροπή τα πράγματα. Ενώ εκείνη υπέβαλε τη μήνυση και κατηγόρησε την Disney για αθέτηση του συμβολαίου, πίστευε ότι είχε το «πάνω χέρι». Η εταιρεία επέλεξε να την αγνοήσει, να της στερήσει τα έσοδα από το streaming της ταινίας στο Disney+ και να της γυρίσει για πάντα την πλάτη. 
 

Δείτε ακόμη: 9 celebrities που δεν χρησιμοποιούν το πραγματικό τους όνομα

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.