CELEBRITIES

Scarlett Johansson: Περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Colin Jost


The Jennettes

7 Ιουλίου 2021

Scarlett Johansson: Περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Colin Jost
Η Scarlett Johansson είναι έγκυος!

Η Scarlett Johansson είναι ξανά έγκυος!

Γεννητούρια στο Χόλυγουντ! Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγο Colin Jost, σύμφωνα με πηγές από το Page Six.

«Η Scarlett πρόκειται να γεννήσει σύντομα, αυτή και ο Colin είναι ενθουσιασμένοι», ανέφερε μια πηγή, ενώ μια άλλη πρόσθεσε: «Η Scarlett είναι έγκυος, αλλά διατηρεί πολύ χαμηλό προφίλ». 

jenny.gr

Το αστέρι των ταινιών «Avengers», 36 ετών, πυροδότησε φήμες για μια εγκυμοσύνη τον Ιούνιο, αφού δεν παρευρέθηκε σε πολλές εκδηλώσεις για την ταινία της, «Black Widow». 

«Δεν έχει κάνει πολλές συνεντεύξεις ή εκδηλώσεις για την προώθηση του Black Widow, το οποίο είναι εκπληκτικό, δεδομένου ότι είναι μια τεράστια παραγωγή». Πολλές εμφανίσεις της έγιναν μέσω Zoom ή παρουσιάζοντας μόνο από τον ώμο και πάνω!

jenny.gr
@Splash News

Η νέα άφιξη θα είναι το δεύτερο παιδί της Scarlett. Απέκτησε στο παρελθόν την κόρη Rose, τώρα 6 ετών, με τον πρώην σύζυγο Romain Dauriac.

Η ηθοποιός και ο Colin Jost, 39 ετών, παντρεύτηκαν σε μια ήσυχη τελετή τον Οκτώβριο του 2020, μετά από τρία χρόνια γνωριμίας, ενώ αυτό θα είναι το πρώτο του παιδί.

Δείτε ακόμη: H Scarlett Johansson δίνει ιδέες για τα ωραιότερα hairstyles

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.