ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Scarlett Johansson: Ετοιμάζεται να λανσάρει το δικό της beauty brand


Ελένη Τσούτση

29 Ιουνίου 2021

Scarlett Johansson: Ετοιμάζεται να λανσάρει το δικό της beauty brand
Scarlett Johansson: Ετοιμάζεται να λανσάρει το δικό της beauty brand

Aκόμη μία star μπαίνει δυναμικά στον κόσμο της ομορφιάς θέλοντας να κάνει τη δική της πρόταση στο skincare. Η γοητευτική Scarlett Johansson φαίνεται ότι θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στην περιποίηση της επιδερμίδας και το ανακοίνωσε στην εκπομπή Good Morning America και από ό,τι είπε είναι κάτι που δουλεύει εδώ και καιρό.

Η Johansson διαθέτει μία αψεγάδιαστη επιδερμίδα που πολλές θα ζήλευαν και τώρα ετοιμάζεται να δημιουρήσει τη σειρά που θα αγαπήσουν όλες οι γυναίκες. “Ασχολούμαι με την δική μου skincare σειρά τα τελευταία τρία χρόνια“, είπε η ίδια.

Μάλιστα, η πανδημία διέκοψε τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας της, οπότε η ηθοποιός είχε αρκετό χρόνο στη διάθεσή της να επικεντρωθεί σε αυτό το νέο επιχειρηματικό της βήμα. "Αυτή η τελευταία χρονιά μου επέτρεψε να αφιερώσω πολύ χρόνο στο brand μου. Έχω βάλει πολλή αγάπη σε αυτό, δοκιμάζω μία μία τις συνθέσεις και είμαι ενθουσιασμένη που θα το μοιραστώ με τον κόσμο".

jenny.gr

Σε αυτό το βήμα η Johansson θα συνεργαστεί με την επιχειρηματία, Kate Foster. "

Αυτό το brand είναι τόσο δυνατό που μπορεί να ξεχωρίσει σε μια αγορά αρκετά “στριμωγμένη”, γιατί συνδυάζει τη γνώση γύρω από αυτό που πραγματικά θέλει ο καταλωτής με τα ταλέντα της Scarlett ως μια δημιουργική οραματίστρια. Δουλεύουμε χρόνια πάνω σε αυτή τη σειρά γιατί η Scarlett θέλει να γίνουν όλα σωστά", κατέληξε.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η σειρά skincare θα λανσαριστεί στις αρχές του 2022 και εμείς αναμένουμε να τη δοκιμάσουμε!

Φωτογραφίες: Getty Images

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.