ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Harry Styles: Ετοιμάζεται να λανσάρει το δικό του beauty brand


Ελένη Τσούτση

2 Ιουνίου 2021

 Harry Styles: Ετοιμάζεται να λανσάρει το δικό του beauty brand
Harry Styles: Ετοιμάζεται να λανσάρει το δικό του beauty brand

Το τελευταίο διάστημα, η μία μετά την άλλη, celebrities λανσάρουν beauty brands που φέρουν την υπογραφή τους και δεν είναι λίγες οι φορές που καταφέρνουν να διεκδικήσουν ένα μεγάλο μερίδιο της πίτας από τη βιομηχανία της ομορφιάς. Είναι γνωστή άλλωστε η αδυναμία των γυναικών αλλά κια των αντρών στην περιποίηση της επιδερμίδας αλλά και το μακιγιάζ.

Εν μέσω πανδημίας και ενώ τα γυρίσματα και οι μουσικές παραγωγές έχουν μειωθεί ή ακυρωθεί, οι stars κάνουν κάποιες επιχειρηματικές κινήσεις που όσο μας ξαφνιάζουν άλλο τόσο μας αρέσουν. Η Rihanna, η Victoria Bechkam αλλά και η Jlo δημιούργησαν σειρές που κάνουν θραύση.

Στη λίστα λοιπόν των stars με το δικό τους beauty brand, έρχεται να προσθεθεί ο αγαπημένος καλλιτέχνης, Harry Styles ο οποίος είναι από τα μεγαλύτερα fashion icons με εκατομμύρια θαυμάστριες.

jenny.gr

Για την εποχή κάνει πάντα μοναδικές εμφανίσεις, λατρεύει το eyeliner και δεν παραλείπει να κάνει manicure. Όλη αυτή την αδυναμία που έχει στη φροντίδα αλλά και στο μακιγιάζ φαίνεται ότι πολύ σύντομα, όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα, θα τη μεταφέρει στο δικό του brand.

Eμείς αναμένουμε να δοκιμάσουμε τα προϊόντα αλλά και να δούμε αν τα ονόματα τους θα σχετίζονται με τις επιτυχίες του. Για παράδειγμα θα μπορούσε να δημιουργήσει το Watermelon Sugar Lip Scrub. Εμείς ιδέες δίνουμε! 

Φωτογραφίες: Splash Ideal Images

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.