CELEBRITIES

«Μαμά, μαμά σηκώνονται!»: Η Kate Winslet παραλαμβάνει εκστασιασμένη το Emmy της


The Jennettes

20 Σεπτεμβρίου 2021

«Μαμά, μαμά σηκώνονται!»: Η Kate Winslet παραλαμβάνει εκστασιασμένη το Emmy της

«Μαμά, μαμά σηκώνονται!», είπε η Kate Winslet όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της. Κέρδισε το δεύτερο Emmy της, ως καλύτερη ηθοποιός μίνι σειράς αυτήν τη φορά για την ερμηνεία της στο Mare of Easttown, και δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της – γιατί να το κάνει, άλλωστε; «Θεέ μου, σας ευχαριστώ τόσο πολύ», συνέχισε.

Όταν πια μπόρεσε να συγκεντρωθεί, μίλησε για τις υπόλοιπες υποψηφιότητες της κατηγορίας της.

«Σ’ αυτήν τη δεκαετία που πρέπει να περιστρέφεται γύρω από την αλληλοστήριξη των γυναικών», ξεκίνησε, «σας στηρίζω. Σας χαιρετώ. Είμαι περήφανη για όλες σας. Το “Mare of Easttown” έμοιαζε να – δεν ξέρω – ήταν αυτή η στιγμή στον πολιτισμό κι έφερε τον κόσμο κοντά και του έδωσε ένα θέμα συζήτησης πέρα από την πανδημία και θέλω να σας ευχαριστήσω όλους όσους είδατε τη σειρά».

Φυσικά, έδωσε συγχαρητήρια στον δημιουργό της σειράς, Brad Inglesby. «Αυτό είναι χάρη σε εσένα, μόνο χάρη σε εσένα», του είπε. «Δημιούργησες μία μεσήλικη μητέρα με ατέλειες και μας έκανες να νιώσουμε πως αξίζουμε».

Αργότερα, έστειλε την αγάπη της στην οικογένειά της.

«Τα παιδιά μου – Mia, Joe και Bear – είναι οι καλύτεροι άνθρωποι στον κόσμο. Και ο σύζυγός μου, Ned, το χέρι του οποίου έχω την ευκαιρία να κρατώ για όλη μου τη ζωή. Ναι, είμαι η νικήτρια! Σας ευχαριστώ πολύ».

Μιλώντας αργότερα στους δημοσιογράφους, η ηθοποιός δήλωσε πόσο τυχερή ήταν που είχε στο πλευρό της τον Ned εκείνη τη νύχτα. Κι αυτό γιατί η τελετή απονομής των Emmys είναι σημείο – σταθμός στην ιστορία του ζευγαριού.

«Όταν ήμουν εδώ δέκα χρόνια πριν με το “Mildred Pierce” είχαμε μόλις γνωριστεί», αποκάλυψε. «Ήξερα πως θα περνούσα όλη μου τη ζωή με αυτόν τον άνδρα».

«Ήρθαμε στα Emmys και ήμουν σε μία τέτοια παραζάλη επειδή τον είχα μόλις συναντήσει και δεν μπορούσαν καν να συγκεντρωθώ και θυμάμαι τέλεια την ομιλία μου επειδή δεν πατούσα στη Γη, είχα ερωτευτεί τρελά εκείνον τον άνθρωπο που είχα μόλις συναντήσει. Οπότε, το ότι είναι εδώ μαζί μου σήμερα είναι τόσο ξεχωριστό».

Δείτε ακόμη: Celebrities στο Dolce & Gabbana fashion show της Βενετίας 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.