CELEBRITIES

Η Mandy Moore είναι multitasking μαμά ακόμη και στα Emmys - και μπορούμε να ταυτιστούμε


The Jennettes

21 Σεπτεμβρίου 2021

Η Mandy Moore είναι multitasking μαμά ακόμη και στα Emmys - και μπορούμε να ταυτιστούμε
Η Mandy Moore είναι multitasking μαμά και ταυτιζόμαστε

Η Mandy Moore πρόσφατα εμφανίστηκε στα βραβεία Emmy πιο εντυπωσιακή από ποτέ και τώρα μας δείχνει ό,τι δεν είδαμε, δηλαδή sneak peek από την προετοιμασία της. Η ίδια φαίνεται ότι ανήκει στην κατηγορία των multitasking μαμάδων -η οποία είναι όλες οι μαμάδες, ανεξαιρέτως- αφού καθώς ετοιμαζόταν για τα βραβεία θήλαζε ταυτόχρονα τον γιο της, August, ο οποίος γεννήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο.

Αποκάλυψε μάλιστα και ποιο είναι το αντικείμενο που δεν αποχωρίστηκε καθόλη τη διάρκεια της τελετής, που δεν ήταν άλλο από το θήλαστρό της, με την ίδια να το ονομάζει "το MVP αξεσουάρ για απόψε το βράδυ". Η Moore λατρεύει να μοιράζεται τις στιγμές με τον γιο της στα social media και ως νέα μαμά θέλει να περνά όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με το παιδί της. 

jenny.gr

Στα λαμπερά βραβεία, η ηθοποιός εμφανίστηκε χωρίς τον τραγουδιστή σύζυγό της, Taylor Goldsmith, ο οποίος διαγνώσθηκε πριν από λίγες μέρες θετικός στον κορονοϊό. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τέλη του 2018 ενώ 1 χρόνο αργότερα ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη. 

jenny.gr

Η Moore ήταν παντρεμένη από το 2009 μέχρι το 2016 με τον τραγουδιστή Ryan Adams με τον οποίο είχε πολλά προβλήματα καθώς δήλωσε ότι την κακοποιούσε συναισθηματικά. Όμως το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει και τώρα απολαμβάνει τη νέα της οικογένεια.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.