CELEBRITIES

Τι κρύβει η Nicki Minaj; Πώς μία υπόθεση βιασμού σχετίζεται με τις δηλώσεις της για τα εμβόλια


Στεφανία Παπαδημητρίου

23 Σεπτεμβρίου 2021

Τι κρύβει η Nicki Minaj; Πώς μία υπόθεση βιασμού σχετίζεται με τις δηλώσεις της για τα εμβόλια
Η Nicki Minaj έγινε trending στο Twitter για την ιστορία – φωτιά με την οποία αιτιολόγησε την άρνησή της να εμβολιαστεί – μήπως όμως υπάρχει λόγος για αυτές της τις δηλώσεις; Διότι πιθανότατα προσπαθεί να στρέψει την προσοχή μας μακριά από το πραγματικό σκάνδαλο.

Ο Υπουργός Υγείας του Trinidad έσπευσε να διαψεύσει τις δηλώσεις της για το εμβόλιο. Ο ίδιος ο Fauci της είπε να προσέχει τι λέει. Η Nicki Minaj έγινε trending στο Twitter για την ιστορία – φωτιά με την οποία αιτιολόγησε την άρνησή της να εμβολιαστεί – μήπως όμως υπάρχει λόγος για αυτές της τις δηλώσεις; Διότι πιθανότατα προσπαθεί να στρέψει την προσοχή μας μακριά από το πραγματικό σκάνδαλο.

Η σταρ αντιμετωπίζει μήνυση για εκφοβισμό. Κι η γυναίκα που κατηγορεί το σύζυγο της σταρ για βιασμό και την ίδια για δωροδοκία και bullying, το βράδυ της Τετάρτης μίλησε δημόσια για όλα. Εμφανίστηκε στην εκπομπή The Real και αποκάλυψε όσα έχει περάσει από το συγκεκριμένο ζευγάρι. 

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.

Το φερόμενο ως θύμα λέγεται Jennifer Hough. Στις 13 Αυγούστου, έκανε μήνυση στο ζευγάρι, υποστηρίζοντας ότι προσπαθούν να την εκφοβίσουν επειδή μίλησε για το  βιασμό της. 

Σύμφωνα με την ίδια, ο σύζυγος της Minaj, Kenneth Petty, την κακοποίησε σεξουαλικά πίσω στο 1994. Ήταν και οι δύο 15 ετών, εκείνος την απείλησε με μαχαίρι. «Εγώ είμαι ο άνδρας», της είπε. Μετά, η τότε έφηβη κοπέλα έτρεξε πίσω στο σχολείο και οι φύλακες κάλεσαν την αστυνομία.

Ο Petty δήλωσε ένοχος για απόπειρα βιασμού και πέρασε τεσσερισήμισι χρόνια στη φυλακή. Μαζί με τους φίλους του, απείλησε την Jennifer για να πάρει πίσω τις κατηγορίες και η οικογένειά της την ενθάρρυνε να ενδώσει, για να συνεχίσει ήρεμη τη ζωή της.

Η Nicki Minaj λέει ότι ο αγαπημένος της είναι αθώος.

Το 2018, όταν ακόμη βρίσκονταν στο ξεκίνημα της σχέσης τους, ανάρτησε κοινή τους φωτογραφία. Τα μέσα ενημέρωσης ανακάλυψαν πως είναι πρώην κατάδικος και επανέφεραν την υπόθεση στην επιφάνεια. Η σταρ διέψευσε τα πάντα, είπε ότι δεν ήταν βιασμός αλλά βρίσκονταν σε σχέση (ναι, το θεώρησε ισχυρό επιχείρημα). 

Η Hough τότε ένιωσε να ξαναζεί την τραυματική της εμπειρία, υπήρξε μία μικρή κόντρα αλλά θεώρησε πως το ζήτημα έληξε. Τελικά, είχε άδικο.

Το 2020 ξεκίνησε η πραγματική παρενόχληση.

Τον Μάρτιο εκείνης της χρονιάς, ο Petty συνελήφθη επειδή δε δήλωσε τα σεξουαλικά του εγκλήματα στην California. Όπως είναι επόμενο, στο επίκεντρο βρέθηκε ξανά η Jennifer με φίλους και οικογένεια να ανησυχούν για την κατάστασή της. Εκείνη απλώς ήθελε να τελειώσει όλο αυτό – το εκμυστηρεύτηκε και σε έναν φίλο της, ο οποίος όχι απλώς υποσχέθηκε να το τακτοποιήσει, αλλά λίγο αργότερα της μετέφερε πως η Nicki Minaj ήθελε τον αριθμό της.

Όπως αναφέρει η μήνυση, η τραγουδίστρια την κάλεσε στο τηλέφωνο και της πρότεινε να την επισκεφθεί στο Los Angeles, αν «βοηθούσε την κατάσταση» υπογράφοντας επίσημα ότι αναιρεί κάθε κατηγορία. «Γυναίκα προς γυναίκα, θέλω να ξέρεις ότι όλα συνέβησαν», της είπε η Hough και αρνήθηκε την προσφορά.

Αργότερα, της προσέφεραν υπέρογκα χρηματικά ποσά, ενώ έστειλαν δικηγόρους που εξηγούσαν πώς και γιατί πρέπει να πάρει τα πάντα πίσω χωρίς να πάθει κακό. Κάποτε, της είπαν ότι αν συμβιβαζόταν, η Minaj θα έστελνε κάθε χρόνο βίντεο για χρόνια πολλά, στα γενέθλια της κόρης της. Άλλη φορά, της έδωσαν 20 χιλιάδες δολάρια σε μετρητά – δεν τα πήρε ποτέ. Λίγο μετά, έλαβε ένα απειλητικό μήνυμα. Έγραφε πως θα χρησιμοποιούσαν τα χρήματα αυτά για να τα «χώσουν στο κεφάλι της», ενώ συνεργάτης της Minaj, μέσω βίντεο στο Instagram, απείλησε να τη σκοτώσει ή να της προκαλέσει σοβαρή σωματική βλάβη.

Η Jennifer Hough δεν έχει καμία πρόθεση να πάρει πίσω τις κατηγορίες, παρότι φοβάται για τη ζωή της. Παρότι δεν έχει εργαστεί από τον περασμένο Μάρτιο, επειδή «σοβαρή κατάθλιψη, παράνοια, διαρκείς μετακομίσεις, κακοποίηση, παρενόχληση και απειλές» μπαίνουν στο δρόμο της. 

Ίσως λοιπόν η εμμονή της Minaj με το εμβόλιο και οι προκλητικές της δηλώσεις να μην είναι τόσο τυχαίες τελικά.

Δείτε ακόμη: 10 Celebrities που συμμετείχαν στο κίνημα #Metoo

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.