CELEBRITIES

Η Shannen Doherty κάνει ένα γενναίο post στο Instagram για να δώσει δύναμη σε κάθε γυναίκα με καρκίνο του μαστού


The Jennettes

8 Οκτωβρίου 2021

Η Shannen Doherty κάνει ένα γενναίο post στο Instagram για να δώσει δύναμη σε κάθε γυναίκα με καρκίνο του μαστού
Αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο της ως Brenda στην πετυχημένη σειρά " Χτυποκάρδια στο Beverly Hills" και τώρα εμπνέει κάθε γυναίκα που δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο. H Shannen Doherty βρίσκεται στο τέταρτο στάδιο καρκίνου του μαστού και σε πρόσφατες συνεντεύξεις της έχει δηλώσει ότι προσπαθεί να χαρεί όλες τις μικρές χαρές της ζωής, δηλώνοντας παράλληλα πως «δεν είναι το τέλος όλων». 

Αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο της ως Brenda στην πετυχημένη σειρά " Χτυποκάρδια στο Beverly Hills" και τώρα εμπνέει κάθε γυναίκα που δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο.

H Shannen Doherty βρίσκεται στο τέταρτο στάδιο καρκίνου του μαστού και σε πρόσφατες συνεντεύξεις της έχει δηλώσει ότι προσπαθεί να χαρεί όλες τις μικρές χαρές της ζωής, δηλώνοντας παράλληλα πως «δεν είναι το τέλος όλων»

Με αφορμή τον Μήνα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού, η αγαπημένη ηθοποιός δημοσίευσε πριν λίγες ώρες ένα γενναίο post στο Instagram, στο οποίο περιγράφει το ταξίδι της από την ημέρα της διάγνωσης μέχρι σήμερα με σκοπό να παροτρύνει κάθε γυναίκα να μην αμελεί τον τακτικό έλεγχο και τη μαστογραφία. 

Στην πρώτη φωτογραφία, βλέπουμε τη Shannen να αιμορραγεί από τη μύτη ενώ παράλληλα έχει προκληθεί η απώλεια των μαλλιών της από τις χημειοθεραπείες. Στη δεύτερη, προσπαθεί να περάσει ένα αισιόδοξο μήνυμα, φορώντας τις αγαπημένες τις πιτζάμες και μια μάσκα ύπνου. 

Όπως γράφει κάτω από το post που σκοπό έχει να αφυπνίσει κάθε γυναίκα να προσέξει τον εαυτό της:

«Με αφορμή τον Μήνα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού, θα ήθελα να μοιραστώ περισσότερα για το προσωπικό μου ταξίδι από την πρώτη ημέρα της διάγνωσής μου. Είναι όλα τέλεια; Όχι, αλλά είναι αληθινά και ελπίζω ότι αν τα μοιραζόμαστε, θα εκπαιδευτούμε περισσότερο και θα εξοικειωθούμε με το πώς μοιάζει στην πραγματικότητα ο καρκίνος».

Η Doherty διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2015, προχώρησε σε μαστεκτομή, υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες και το 2017 η ασθένεια άρχισε να είναι σε ύφεση. Στις αρχές του 2020, η ηθοποιός ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος είχε επιστρέψει και μάλιστα στο στάδιο 4. 

Όπως προσθέτει στο post της: «Ελπίζω να ενθαρρύνω τον κόσμο να κάνει τακτικούς ελέγχους, μαστογραφία, να απομακρύνει τον φόβο και να αντιμετωπίσει οτιδήποτε είναι μπροστά του». Η Doherty μεταξύ άλλων, σχολίασε πόσο κουρασμένη ένιωθε μετά τις χημειοθεραπείες και ότι μία από τις παρενέργειες που είχε, ήταν ότι της άνοιγε συχνά η μύτη. 

Το χιούμορ, όπως καταλήγει, ήταν αυτό που τη βοήθησε να ξεπεράσει «τις πιο σκοτεινές ημέρες» ενώ ελπίζει όλοι μας να κάνουμε χιούμορ ακόμη και όταν νομίζουμε ότι είναι ακατόρθωτο να συμβεί μπροστά σε μία δύσκολη κατάσταση. 

Η star εμπνέει με κάθε της post και κάθε της λέξη είναι ένα μήνυμα αισιοδοξίας για κάθε γυναίκα που δίνει τη δική της προσωπική μάχη με τον καρκίνο και αυτό που μεταφέρει αυτή τη φορά, είναι ίσως το πιο δυνατό από όλα για κάθε μαχήτρια. 

Δείτε ακόμη: Έξι διάσημες που κατάφεραν να νικήσουν τον καρκίνο του μαστού 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.