CELEBRITIES

«Αν μπορούσα να ξαναζήσω μια μέρα στη ζωή μου, θα ήταν αυτή»: Η Maria Menounos γράφει για τη μαμά της και συγκινεί


The Jennettes

8 Οκτωβρίου 2021

«Αν μπορούσα να ξαναζήσω μια μέρα στη ζωή μου, θα ήταν αυτή»: Η Maria Menounos γράφει για τη μαμά της και συγκινεί
Η Maria Menounos γιόρτασε την επέτειο του γάμου της με τον αγαπημένο της, Kevin Undergaro με ένα τρυφερό throwback post, το οποίο περιλαμβάνει στιγμές με όλη της την οικογένεια. Πέρασαν τρία χρόνια από τότε που η star ντύθηκε νύφη ενώ το ζευγάρι αποφάσισε να προχωρήσει στο επόμενο βήμα μετά από είκοσι χρόνια σχέσης. 

Η Maria Menounos γιόρτασε την επέτειο του γάμου της με τον αγαπημένο της, Kevin Undergaro με ένα τρυφερό throwback post, το οποίο περιλαμβάνει στιγμές με όλη της την οικογένεια. Πέρασαν τρία χρόνια από τότε που η star ντύθηκε νύφη ενώ το ζευγάρι αποφάσισε να προχωρήσει στο επόμενο βήμα μετά από είκοσι χρόνια σχέσης.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στον Άκοβο Αρκαδίας, στο μέρος από το οποίο κατάγεται η Menounos, και εκείνο που σίγουρα ξεχωρίζει από τη συγκινητική δημοσίευση της παρουσιάστριας είναι η ζεστή αγκαλιά που δίνει με τη μητέρα της, η οποία έφυγε από τη ζωή από καρκίνο πριν περίπου πέντε μήνες.

«Αν μπορούσα να ξαναζήσω μια μέρα στη ζωή μου, αυτή θα ήταν η μέρα του γάμου μου στον Άκοβο, στην Ελλάδα. Μου πήρε μόλις 20 χρόνια για να το κάνω! Haha. Και το γεγονός πως και οι δύο γονείς μου ήταν εκεί για να το γιορτάσουν και να ζήσουν αυτήν την εμπειρία, σημαίνει πραγματικά τα πάντα για μένα». Όπως λέει μεταξύ άλλων, στη συνέχεια: «Εάν αναρωτιέστε τι μου ψιθυρίζει η μαμά μου στα ελληνικά, στην πραγματικότητα μου λέει πως αν την δω να κλαίει, θα είναι δάκρυα χαράς. Είναι δύσκολο να το βλέπω τώρα, αλλά είμαι τόσο ευγνώμων που μοιραστήκαμε μαζί αυτή τη στιγμή».

Η Maria Menounos τον Μάιο, μίλησε δημόσια για πρώτη φορά για τη θλίψη της από τότε που έχασε τη μητέρα της, από καρκίνο του εγκεφάλου. Μάλιστα, τον Δεκέμβριο, είχε αποκαλύψει ότι και οι δύο γονείς της είχαν νοσηλευτεί με COVID-19. Οι δυο τους είχαν νοσηλευτεί σε ξεχωριστά νοσοκομεία, καθιστώντας το δύσκολο για αυτήν να συντονίσει τη φροντίδα τους.

Σχεδόν δύο μήνες μετά την απώλεια της μητέρας της, η διάσημη παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα καθηλωτικό post στο Instagram που αποτυπώνει τη θλίψη της μέχρι σήμερα.

Δείτε ακόμη:

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/ mariamenounos

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.