CELEBRITIES

Maria Menounos: Μιλάει για το πώς προσπαθεί να διαχειριστεί την απώλεια της μητέρας της


The Jennettes

28 Μαΐου 2021

Maria Menounos: Μιλάει για το πώς προσπαθεί να διαχειριστεί την απώλεια της μητέρας της
Η Maria Menounos μίλησε δημόσια για πρώτη φορά για τη θλίψη της αφού έχασε τη μητέρα της από καρκίνο του εγκεφάλου.

Η Maria Menounos μίλησε δημόσια για πρώτη φορά για τη θλίψη της από τότε που έχασε τη μητέρα της, από καρκίνο του εγκεφάλου.

Η παρουσιάστρια επέστρεψε στην εκπομπή της, Better Together, την Πέμπτη και μίλησε για τη φροντίδα των ανοσοκατεσταλμένων γονέων της κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19. «Προσπαθώ να αποσυμπιέσω ακόμη την ένταση όλου αυτού», είπε.

Τον Δεκέμβριο, η Menounos αποκάλυψε ότι και οι δύο γονείς της είχαν νοσηλευτεί με COVID-19. Είπε ότι είχαν νοσηλευτεί σε ξεχωριστά νοσοκομεία, καθιστώντας το δύσκολο για αυτήν να συντονίσει τη φροντίδα τους.

«Ήταν ένας 24/7 εφιάλτης που έκανα ό,τι μπορούσα», συνέχισε. «Όμως, η διαχείριση της φροντίδα τους, να ελέγχω κάμερες όλη τη νύχτα, βεβαιώνοντας οι φροντιστές να μην κοιμούνται στη δουλειά - κάτι που συνέβη στην αρχή δυστυχώς μέχρι να έχουμε τους σωστούς ανθρώπους στη θέση τους. Ήταν πραγματικά, πολύ δύσκολο».

Η Menounos πρόσθεσε ότι ήταν δύσκολο να επεκτείνει τη συμπόνια που έδινε στους άλλους, στον εαυτό της, καθώς προσπάθησε να βεβαιωθεί ότι πληροί τις ανάγκες όλων των άλλων.

Είπε ότι συχνά βρέθηκε να λέει: «Δεν είμαστε οι μόνοι που αγωνιζόμαστε με πράγματα και έχουμε άλλες ευλογίες».

Η μητέρα της Menounos, Litsa, πέθανε από καρκίνο του εγκεφάλου αυτή την Άνοιξη και είπε ότι, μετά από παρέμβαση φίλων, την οδήγησε σε μια αποκάλυψη που την βοήθησε να θεραπευτεί.

«Συνειδητοποίησα ότι ένα υποχρεωτικό διάλειμμα 30 ημερών ήταν τόσο σημαντικό», είπε.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Menounos μοιράστηκε μια φωτογραφία της στο νοσοκομείο με τους γονείς της για τον Μήνα Ευαισθητοποίησης του Όγκου του Εγκεφάλου. 

Στην εικόνα, η μαμά της κάθεται με μια φορεσιά νοσοκομείου, ενώ χαμογελάει και κάνει νόημα με τα χέρια της.

«Αγαπώ αυτή τη φωτογραφία της μαμάς. Ήταν πολύ γενναία και θετική. Πάντα», έγραψε στη φωτογραφία «Ήταν ένα εξαιρετικό παράδειγμα για να ακολουθήσω στο δικό μου ταξίδι».

Συνέχισε, «Είναι δύσκολο να βλέπεις κάποιον τόσο νέο να αφήνει τη φυσική σου πλευρά. Ξέρω όμως ότι είναι μαζί μου. ❤️».

Δείτε ακόμη: Η ζωή μας πριν και μετά την Covid-19 μέσα από ευφάνταστες εικονογραφήσεις

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.