CELEBRITIES

Πρίγκιπας Φίλιππος: Οι κληρονόμοι της διαθήκης των 42 εκατ. δολαρίων περιλαμβάνουν τρεις μη γαλαζοαίματους


The Jennettes

28 Μαΐου 2021

Πρίγκιπας Φίλιππος: Οι κληρονόμοι της διαθήκης των 42 εκατ. δολαρίων περιλαμβάνουν τρεις μη γαλαζοαίματους
Σε 42 εκατομμύρια δολάρια (30 εκατ. λίρες) εκτιμάται η περιουσία που άφησε πίσω του ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία των 99 ετών, τον Μάρτιο. 

Σε 42 εκατομμύρια δολάρια (30 εκατ. λίρες) εκτιμάται η περιουσία που άφησε πίσω του ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία των 99 ετών, τον Απρίλιο. 

Μεταξύ των οικογενειακών κληρονόμων, ο πρίγκιπας Φίλιππος άφησε σε τρεις στενούς υπαλλήλους του χρήματα στη διαθήκη του, σύμφωνα με μια πηγή την Πέμπτη.

Ο Δούκας του Εδιμβούργου άφησε περίπου 42 εκατομμύρια δολάρια (30 εκατομμύρια λίρες) όταν πέθανε τον περασμένο μήνα σε ηλικία 99 ετών, όπως ανέφερε η Sun.

Ενώ η βασίλισσα αναμένεται να είναι ο κύριος δικαιούχος, φρόντισε επίσης να τακτοποιήσει μερικούς από τους βοηθούς του - κάτι που δεν είναι συμβατικό, ισχυρίστηκε μια βασιλική πηγή. «Σε αντίθεση με κάποιους άλλους βασιλείς, ο πρίγκιπας Φίλιππος θα είναι γενναιόδωρος για τους τρεις άντρες που τον φρόντιζαν», είπε η πηγή κοντά στην οικογένεια.

jenny.gr

«Σε αυτούς περιλαμβάνονται ο ιδιωτικός γραμματέας του, Archie Miller Bakewell, ο βοηθός του, William Henderson και ο βαλές, Stephen Niedojadlo».

Η πηγή ανέφερε επίσης ότι τα εγγόνια του μπορεί επίσης να λάβουν ένα ποσό από τη διαθήκη και ότι ο πρίγκιπας Harry δεν θα αποτελεί εξαίρεση, παρά τη δημόσια κριτική του για τη βασιλική οικογένεια και την παραίτησή του από τα επίσημα καθήκοντά του.

«Ο Φίλιππος δεν ήταν το είδος του χαρακτήρα που τιμωρούσε έναν εγγονό για κακή συμπεριφορά. Ήταν ένας πολύ δίκαιος και καλός άνδρας. Ποτέ δεν κρατούσε κακία», είπε η πηγή.

Εν τω μεταξύ, τα τέσσερα παιδιά του - ο πρίγκιπας Κάρολος, η πριγκίπισσα Anne, ο πρίγκιπας Edward και ο πρίγκιπας Andrew- έχουν πει ότι μπορούν να «πάρουν ό, τι θέλουν» από τη συλλογή βιβλίων του, ισχυρίστηκε η πηγή.

Ένας εκπρόσωπος για τα Ανάκτορα του Buckingham αρνήθηκε να επιβεβαιώσει το περιεχόμενο της διαθήκης. «Αυτό είναι ένα προσωπικό θέμα για την οικογένεια και τέτοιες ρυθμίσεις είναι ιδιωτικές», δήλωσε.

Δείτε ακόμη: Οι πιο όμορφες στιγμές του πρίγκιπα Φιλίππου και της βασίλισσας Ελισάβετ

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.