CELEBRITIES

Jennifer Aniston-David Schwimmer: Αποκάλυψαν ότι είχαν αισθήματα ο ένας για τον άλλον στην αρχή των «Friends»


The Jennettes

28 Μαΐου 2021

Jennifer Aniston-David Schwimmer: Αποκάλυψαν ότι είχαν αισθήματα ο ένας για τον άλλον στην αρχή των «Friends»
Κατά τη διάρκεια του Friends: The Reunion, ο οικοδεσπότης James Corden ρώτησε αν κάποιο από τα μέλη του καστ της επιτυχημένης σειράς, η οποία έτρεξε για 10 σεζόν από το 1994 έως το 2004, είχε ποτέ κάποια σχέση μεταξύ τους εκτός οθόνης. Η Jennifer ήταν η πρώτη που προκάλεσε τον Schwimmer να μιλήσει!

Ένα ειδύλλιο συνέβη σχεδόν στην πραγματική ζωή μεταξύ των συμπρωταγωνιστών Jennifer Aniston και David Schwimmer!

Κατά τη διάρκεια του Friends: The Reunion, ο οικοδεσπότης James Corden ρώτησε αν κάποιο από τα μέλη του καστ της επιτυχημένης σειράς, η οποία έτρεξε για 10 σεζόν από το 1994 έως το 2004, είχε ποτέ κάποια σχέση μεταξύ τους, εκτός οθόνης. Η Jennifer ήταν η πρώτη που προκάλεσε τον Schwimmer να μιλήσει!

«Στην πρώτη σεζόν, ήμουν πολύ ερωτευμένος με την Jen. Κάποια στιγμή, είχαμε αισθήματα ο ένας για τον άλλο», παραδέχτηκε ο Schwimmer. «Αλλά δεν συνέβη ποτέ τίποτα, γιατί ένας από εμάς ήταν πάντα σε σχέση και δεν περάσαμε ποτέ αυτό το όριο. Το σεβαστήκαμε».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HBO Max (@hbomax)

Στη συνέχεια, η Aniston θυμήθηκε μια συνομιλία που είχε με τον Schwimmer σχετικά με το πρώτο τους φιλί. «Ειλικρινά, θυμάμαι να λέω στον David: "Θα είναι τόσο απογοητευτικό αν η πρώτη φορά που θα φιληθούμε θα γίνει στην εθνική τηλεόραση"», είπε. «Και πράγματι, η πρώτη φορά που φιληθήκαμε ήταν σε αυτό το καφέ».

Συνέχισε, «Έτσι, διοχετεύσαμε όλη τη λατρεία και την αγάπη που είχαμε ο ένας για τον άλλον στον Ross και την Rachel».

Ο Schwimmer θυμήθηκε επίσης πως συνήθιζε να έρχεται πολύ κοντά με την Aniston τα πρώτα δύο χρόνια. «Όταν είχαμε διαλείμματα από την πρόβα, υπήρχαν στιγμές που θα αγκαλιαζόμασταν στον καναπέ», είπε.

«Και θα κοιμόμασταν έτσι!», πρόσθεσε η Aniston.

Καθώς περνούσαν τέτοια πλάνα από την οθόνη, ο Schwimmer παρατήρησε: «Πώς δεν κατάλαβαν όλοι ότι είχαμε αισθήματα ο ένας για τον άλλον;».

Σε αυτό, ο Matthew Perry και η Courteney Cox αναγνώρισαν ότι όλοι «ήξεραν» για την έλξη του ζευγαριού. Ο Schwimmer παρατήρησε ότι τελικά, «ήταν μια κατάσταση στην οποία δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα», για την οποία η Cox είπε ότι ήταν «καλύτερα έτσι» και ότι «επειδή, αν είχατε κάνει κάτι και δεν πήγαινε καλά, δεν θα ήταν πιθανώς τόσο υπέροχο στη σειρά».

Είναι περιττό να πούμε πως όλοι οι οπαδοί της σειράς έχουν συγκλονιστεί από τις αποκαλύψεις!

Δείτε ακόμη: 6 outfits της Jennifer Aniston από τα Friends που μπορούμε να φορέσουμε και σήμερα

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.