CELEBRITIES

Το κινηματογραφικό φιλί της Amal και του George Clooney στο κόκκινο χαλί μας κάνει να πιστεύουμε στον έρωτα


The Jennettes

11 Οκτωβρίου 2021

Το κινηματογραφικό φιλί της Amal και του George Clooney στο κόκκινο χαλί μας κάνει να πιστεύουμε στον έρωτα
Amal και George Clooney: H οσκαρική εμφάνιση και το κινηματογραφικό οσκαρικό φιλί στο κόκκινο χαλί

Η Amal και ο George Clooney βρέθηκαν στην πρεμιέρα του «The Tender Bar» στο London Film Festival και τράβηξαν τα βλέμματα με την λαμπερή εμφάνισή τους.

Ο 60χρονος ηθοποιός και η 43χρονη σύζυγός του ήταν η επιτομή της κομψότητας ενώ αντάλλαξαν ένα πραγματικά κινηματογραφικό φιλί.

jenny.gr

Η δικηγόρος για την περίσταση επέλεξε ένα εντυπωσιακό, λευκό strapless με παγιέτες του brand 16Arlington. Το φόρεμα συμπλήρωσε με μια εσάρπα με λευκά φτερά και λευκές, μυτερές γόβες.

Η γραμμή του αγκάλιαζε τη σιλουέτα της και την αναδείκνυε. Το μακιγιάζ της glam και τα κοσμήματά της αστραφτερά. Τα κρεμαστά, διαμαντένια σκουλαρίκια της φώτισαν το πρόσωπο της μελαχρινής σταρ την ώρα που οι χαλαρές βαγκ της έπεφταν στο πλάι.

Και ο γοητευτικός George ήταν κομψός με το μαύρο κοστούμι του.

Αυτό όμως που ξετρέλανε τα  κοινωνικά δίκτυα δεν ήταν το φόρεμα  της Αmal ούτε οι γκρίζοι κρόταφοι του George, αλλά το κινηματογραφικό φιλί που αντάλλαξαν στο κόκκινο χαλί.

Oι δυό τους είναι παντρεμένοι από το 2014 και παραμένουν, όπως φαίνεται, πολύ ερωτευμένοι. To φιλί τους ήταν ό,τι χρειαζόμασταν για να πάει καλά η εβδομάδα μας. 

 

Όσο για την ταινία του George Clooney, το «Tender Boy», πρόκειται για ένα δράμα, που αφηγείται την ιστορία ενός αγοριού από το Λονγκ Άιλαντ που ονομάζεται J.R. και το οποίο αναζητά πατρικές φιγούρες στο μπαρ του θείου του Τσάρλι, τον οποίο ενσαρκώνει ο Ben Affleck. Όταν η μητέρα του παλεύει να του δώσει ευκαιρίες ενώ συνεχίζουν να μένουν με τον πατέρα τους, ο J.R. αποφασίζει να αναλάβει το μέλλον του και να κυνηγήσει τα όνειρα του.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.