CELEBRITIES

Η Kate Beckinsale δηλώνει πως το «πολύ υψηλό» IQ της είναι «αναπηρία για το Hollywood»


The Jennettes

22 Οκτωβρίου 2021

Η Kate Beckinsale δηλώνει πως το «πολύ υψηλό» IQ της είναι «αναπηρία για το Hollywood»

Είναι ιδιοφυΐα, όμως κάπως μπερδεύεται. Η Kate Beckinsale μίλησε για το «πολύ υψηλό» της IQ το οποίο όχι απλώς αποτέλεσε εμπόδιο στην καριέρα της, αλλά θεωρείται «αναπηρία στο Hollywood». Φτωχή επιλογή λέξεων, δε βρίσκετε;

Η ηθοποιός είναι πράγματι μορφωμένη – σπούδασε στην Οξφόρδη, άλλωστε – και αποκάλυψε ότι το IQ της αγγίζει το 152. Αν αναλογιστούμε, μάλιστα, πως το IQ του μέσου ανθρώπου κυμαίνεται από 85 έως 115, βλέπουμε ότι είναι και χαρισματική.

Ανήκει στο 1% του πληθυσμού. Και θεωρεί ότι η ζωή της θα ήταν πολύ καλύτερη, αν αυτό δεν ίσχυε.

«Κάθε γιατρός, κάθε άνθρωπος που έχω συναντήσει, έχει πει ότι θα ήμουν πιο ευτυχισμένη, αν ήμουν 30% λιγότερο έξυπνη», δήλωσε σε συνέντευξή της στον Howard Stern.

«Δε μου κάνει καλό. Δε με βοηθά στην καριέρα μου. Νομίζω πως είναι μόνο αναπηρία, για να πω την αλήθεια». 

Ξεκαθάρισε, έπειτα, ότι η μητέρα της είχε κανονίσει να περάσει από τεστ IQ ως παιδί, «οπότε μπορεί να έχω κάψει κάποια εγκεφαλικά κύτταρα στο μεσοδιάστημα». 

Αυτήν τη στιγμή, η Kate Beckinsale αναρρώνει από έναν τραυματισμό, ο οποίος την ταλαιπώρησε τον περασμένο μήνα και την οδήγησε στο νοσοκομείο. Εξήγησε, μάλιστα, σε συνέντευξη που έδωσε στον James Corden, ότι για όλα έφταιγε ένα κολάν που είχε προσπαθήσει να φορέσει.

«Έχω κάνει 800 ή 900 ταινίες δράσης, αλλά χτύπησε μόνη μου, βάζοντας κολάν… Ήταν λες και έσπασε μία χορδή κιθάρας και όλα ήταν χάλια. Δεν μπορούσα να περπατήσω, δεν μπορούσα να ξαπλώσω, δεν μπορούσα να καθίσω. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα», είπε.

πηγή φωτογραφίας: Instagram

Δείτε ακόμη: 9 celebrities που δεν χρησιμοποιούν το πραγματικό τους όνομα 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.