CELEBRITIES

Μάλλον πετύχατε τη Megan Fox στην Αθήνα αυτό το ΣΚ και δεν το καταλάβατε


The Jennettes

29 Νοεμβρίου 2021

Μάλλον πετύχατε τη Megan Fox στην Αθήνα αυτό το ΣΚ και δεν το καταλάβατε
Μετά τη Θεσσαλονίκη, η Meghan Fox στην Αθήνα με τον αγαπημένο της

Η Megan Fox βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη εδώ και λίγο καιρό για τα γυρίσματα της ταινίας «Οι Αναλώσιμοι 4». Στο πλευρό της ήταν και ο σύντροφός της, Machine Gun Kelly. Το ζευγάρι μάλιστα βρίσκεται αρκετό χρονικό διάστημα στη χώρα μας, πρώτα ταξίδεψε στη Σαντορίνη και έπειτα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη λόγω των γυρισμάτων που είχε η ηθοποιός.

Το ζευγάρι φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκε τις ελεύθερες ώρες της Fox και επισκέφτηκε ένα γνωστό escape room της πόλης. Η Megan για την έξοδό της στο escape room επέλεξε ένα casual outfit με τζιν, T-shirt, μαύρο παλτό και sneakers. Η ίδια λατρεύει το casual look για τις καθημερινές της εμφανίσεις, αλλά στο κόκκινο χαλί επιλέγει μόνο εκκεντρικά looks.

Σε μία πιο πρόσφατη ανάρτηση βλέπουμε το ζευγάρι στην Αθήνα σε μεγάλο πάρκο διασκέδασης.Tην αποκάλυψη την έκανε το ίδιο το πάρκο. Το ζευγάρι πόζαρε στο φακό δίπλα στην υπάλληλο και έδειχνε ότι απόλαυσε τη βραδινή του βόλτα.

Το 2020 η Megan Fox και ο Brian Austin ανακοίνωσαν το χωρισμό τους έπειτα από 10 χρόνια γάμου και έχοντας αποκτήσει 3 παιδιά. Η 35χρονη ηθοποιός ανακοίνωσε πριν λίγους μήνες τη νέα της σχέση με τον 30χρονο μουσικό, Machine Gun Kelly, και πλέον είναι το νέο αγαπημένο θέμα των media, καθώς και το ίδιο το ζευγάρι απολαμβάνει να μοιράζεται λεπτομέρειες από την καθημερινότητά τους.

Διαβάστε ακόμη:Πώς να γεμίσετε τα κενά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας χωρίς να αγοράσετε στολίδια

Δείτε ακόμη: Οι πιο sexy και γλυκές στιγμές της Megan Fox με τον Brian Austin Green

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS