CELEBRITIES

Η Jennifer Aniston κουράστηκε να απαντά στις «επώδυνες» φήμες περί εγκυμοσύνης:«Δεν έχετε ιδέα τι μου συμβαίνει»


The Jennettes

9 Δεκεμβρίου 2021

Η Jennifer Aniston κουράστηκε να απαντά στις «επώδυνες» φήμες περί εγκυμοσύνης:«Δεν έχετε ιδέα τι μου συμβαίνει»
NYTimes/Sandy Kim
H Jennifer Aniston βαρέθηκε να μιλά για την προσωπική της ζωή, τις επιλογές της, το αν θα γίνει μητέρα ή γιατί δεν έμεινε ποτέ έγκυος.

H Jennifer Aniston κουράστηκε να μιλά για τις «επώδυνες», όπως η ίδια τις χαρακτήρισε, φήμες γύρω από την εγκυμοσύνη. Βαρέθηκε να τις παίρνει προσωπικά – το ίδιο και τα συμπεράσματα που προκύπτουν όταν τις διαψεύδει. Πολλοί είχαν γνώμη, την οποία θεώρησαν απαραίτητο να εκφράσουν. Αγαπημένη τους; Ότι η ηθοποιός «προτίμησε την καριέρα από την οικογένεια». Σε συνέντευξη που έδωσε στο Hollywood Reporter, εξήγησε πόσο δύσκολο της ήταν να το διαχειριστεί.

«Τα έπαιρνα όλα αυτά πολύ προσωπικά – τις φήμες περί εγκυμοσύνης και όλο αυτό το “θέλει καριέρα και όχι παιδιά”», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Αλλά, δεν έχετε ιδέα τι μου συμβαίνει σε προσωπικό επίπεδο, στην υγεία μου, γιατί δεν μπορώ… μπορώ, άραγε, να κάνω παιδιά; Δεν ξέρουν τίποτα και αυτό ήταν κακό και με πόνεσε».

«Αυτό που έκαναν τα tabloids και τα media στην προσωπική ζωή των ανθρώπων τότε, είναι αυτό που κάνουν τώρα οι άνθρωποι στα social media. Αν και έχω καιρό να δω tabloids. Εξακολουθώ να περιμένω δίδυμα; Θα γίνω μητέρα ως εκ θαύματος, στα 52;», πρόσθεσε.

Jenny.Gr
Hollywood Reporter/Ruven Afanador

«Τώρα έχεις τα social media», είπε. «Είναι λες και τα media παρέδωσαν το σκήπτρο στον κάθε Joe Schmo που κάθεται πίσω από μία οθόνη υπολογιστή για να γίνει troll ή όπως τους λένε, τέλος πάντων, και να κάνει bullying στα σχόλια. Οπότε απλώς άλλαξαν τα χέρια, υποθέτω. Και δεν ξέρω γιατί έγινε αυτή η σκληρή αλλαγή στην κοινωνία. Συχνά αναρωτιέμαι αν την βρίσκουν με αυτό».

Η Jennifer Aniston μίλησε επίσης για την ανισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών, τις ζωές των οποίων έχουμε μάθει να κρίνουμε με δύο μέτρα και δύο σταθμά.

«Οι άνδρες μπορούν να παντρευτούν όσες φορές θέλουν, μπορούν να παντρευτούν εικοσάρες, τριαντάρες. Στις γυναίκες, κάτι τέτοιο είναι ανεπίτρεπτο», είπε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.