CELEBRITIES

Το cardigan της Kate Middleton στην τελευταία της εμφάνιση είναι Xmas goals


Μάρθα Κουμπάνη

18 Δεκεμβρίου 2021

Το cardigan της Kate Middleton στην τελευταία της εμφάνιση είναι Xmas goals
To cardigan της Kate Middleton στην τελευταία της εμφάνιση είναι xmas goals

Η Kate Middleton αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι έχει το τέλειο outfit κυριολεκτικά για κάθε περίσταση στο trailer του ITV για το Royal Christmas Special, Royal Carols: Together At Christmas.

Στο σύντομο clip, η Δούκισσα του Cabridge δηλώνει ενθιυσιασμένη που φιλοξενεί το Together at Christmas στο Αβαείο του Westminster, εμείς όμως δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από την festive ζακέτα της.

Jenny.Gr

To κομψό, κόκκινο πουλόβερ Miu Miu της Kate, είχε λευκό Peter Pan γιακά, καθώς και κεντημένα λευκά λουλούδια, και κουμπιά από κρύσταλλα. Το πλεκτό της Κate είναι ο ορισμός του Christmas jumper. Στο βίντεο η Kate είχε τα μαλλιά της ελεύθερα σε χαλαρά κύματα και φορούσε διακριτικά, διαμαντένια σκουλαρίκια.

Πολλοί είναι μάλιστα οι royal fans που πιστεύουν ότι αυτό της το look ήταν φόρος τιμής στην Πριγκίπισσα Diana. Πράγματι η εμφάνιση της Kate θύμιζε πολύ εκείνη της Lady D από το 1981, όπου φορά το εμβληματικό κόκκινο πουλόβερ με το μαύρο πρόβατο ανάμεσα στα λευκά.

Jenny.Gr

Τα «άσχημα» χριστουγεννιάτικα πουλόβερ, όπως αυτό της Kate είναι η ένοχη μας απόλαυση στις γιορτές. Εκτός από δημοφιλής τάση, είναι fun, πολύχρωμα και μας φτιάχνουν την διάθεση. Το πουλόβερ της Kate είναι ήδη στην wish list μας για τις γιορτές. Θα το φορέσουμε με το αγαπημένο μας τζιν παντελόνι, ή με μίντι φούστες και θα δώσουμε μια γιορτινή πινελιά στις εμφανίσεις μας

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.