CELEBRITIES

Η Ellen Pompeo θέλει να σταματήσετε να βλέπετε Grey's Anatomy


JTeam

24 Δεκεμβρίου 2021

Η Ellen Pompeo θέλει να σταματήσετε να βλέπετε Grey's Anatomy
Elle/Phil Poynter
H Ellen Pompeo βαρέθηκε και αυτό βγαίνει προς τα έξω

Μετά από 18 σεζόν ως Meredith Grey, η Ellen Pompeo βαρέθηκε. Είναι έτοιμη να κάνει κάτι άλλο στη ζωή της και ζητά ένα πράγμα: Να κοπεί, επιτέλους, το Grey’s Anatomy.

Η ηθοποιός και παραγωγός, εξήγησε στο Insider ότι είναι έτοιμη να τα διαλύσει όλα. «Προσπαθώ να επικεντρωθώ στο να τους πείσω όλους πως πρέπει να τελειώσει», δήλωσε. «Νιώθω ότι είμαι εκείνη η αφελής που δε σταματά να λέει “μα ποια θα είναι η ιστορία, τι ιστορία θα τους πούμε;” Και όλοι μου απαντούν Ποιος νοιάζεται, Ellen; Βγάζουμε εκατομμύρια».

«Σαν από θαύμα, σκαρφιζόμαστε κι άλλους τρόπους να έχουμε λόγο ύπαρξης στην τηλεόραση», συνέχισε. «Και αν υπάρχει λόγος, η θέση μας εξασφαλίζεται».

Η Pompeo παίζει στο Grey’s Anatomy από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, που προβλήθηκε το 2005. Νωρίτερα μέσα στη χρονιά, μάλιστα, υπερασπίστηκε τη σειρά στο Twitter, όταν κάποιος το αποκάλεσε «καλάθι αχρήστων».

«Δεκαεπτά σεζόν, δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους, πάντα», έγραψε. «Σίγουρα δεν είναι εύκολο να συνεχίζεις και να είσαι πάντα τέλειος… Το καταλαβαίνω. Ευχαριστώ που το τσεκάρετε, σε κάθε περίπτωση, και ευχαριστώ για το feedback, έχει σημασία... σας στέλνω αγάπη».

Τώρα, παρά τις εκκλήσεις της ηθοποιού για το τέλος της σειράς, ένας άνθρωπος έχει τον τελευταίο λόγο: Η σεναριογράφος, Shonda Rhimes.

«Εγώ αποφασίζω πότε θα τελειώσει το show; Ναι. Και αναλαμβάνω την ευθύνη αν και όποτε κάποιος θυμώνει μαζί μου», είπε στο Variety τον Νοέμβριο.

«Έχω γράψει το τέλος της σειράς οχτώ φορές, θεωρώ. Και πάντα σκέφτομαι “Αυτό θα είναι το τέλος” ή “Αυτό είναι το τελευταίο που θα γίνει ή θα ειπωθεί”. Και όλα αυτά έχουν ήδη συμβεί. Οπότε τα παράτησα, καταλαβαίνετε τι εννοώ;». Καταλαβαίνουμε Shonda.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.