CELEBRITIES

«Σε ποια νομίζεις ότι μιλάς;»: Η κόντρα της Ellen Pompeo και του Denzel Washington στο Grey's Anatomy


The Jennettes

1 Οκτωβρίου 2021

«Σε ποια νομίζεις ότι μιλάς;»: Η κόντρα της Ellen Pompeo και του Denzel Washington στο Grey's Anatomy

«Ποιος είδε την Ellen Pompeo και δεν την φοβήθηκε», θα μπορούσε να είναι ένας εναλλακτικός τίτλος αυτού εδώ του άρθρου. 

Η ηθοποιός που νιώθουμε πλέον οικογένειά μας (εμείς, τουλάχιστον, που παρακολουθούμε φανατικά Grey’s Anatomy) μίλησε για την εποχή που συνεργάστηκε με τον Denzel Washington. Αποκάλυψε ότι οι δυο τους δεν τα πήγαν και τόσο καλά – κι ας συνυπήρξαν για μία μόνο εργάσιμη ημέρα. 

Ο Washington σκηνοθέτησε ένα επεισόδιο της 12ης σεζόν, το 2015. Ήταν εκείνο που ο Patrick Dempsey (McDreamy, Derek Shepherd, McNightmare – πείτε τον όπως θέλετε) επέστρεψε ως guest. Η Pompeo λοιπόν το θυμήθηκε κι αποφάσισε να το αναλύσει στο podcast της. 

Ξεκίνησε αποκαλώντας τον «τρελά χαρισματικό», ενώ εξήγησε ότι τον έφεραν στα γυρίσματα για να δείξουν σ’ εκείνη πως έχει λόγο να παραμείνει στο show. Κι αυτό γιατί σκεφτόταν πως ερχόταν η σειρά της να αποχωρήσει – «Όλοι είχαν φύγει, η Sandra (Oh) έφυγε, ο Patrick έφυγε. Έπρεπε να φύγω κι εγώ», είπε. 

«Με τρέλανε – έχω μία καλή ιστορία με τον Denzel», πρόσθεσε. Και ξεκίνησε την αφήγησή της. 

Ο Washington σκηνοθέτησε ένα επεισόδιο ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς περιλάμβανε μία συναισθηματικά φορτισμένη σκηνή με τη Meredith Grey και έναν ασθενή που, άθελά του, την τραυμάτισε και έσπασε το σαγόνι της. Μάλιστα, ήταν βασισμένο σε «πραγματική ιστορία ενός επιληπτικού ασθενή που έπαθε κρίση και χτύπησε μία νοσοκόμα», εξήγησε η Pompeo.

Η Meredith έπρεπε να φανεί ενοχλημένη, να δείξει ότι δεν την ενδιέφερε και τόσο να ακούσει τη συγγνώμη του. Η ηθοποιός, όμως, αποφάσισε να αυτοσχεδιάσει την αντίδραση της ηρωίδας. «Απολογήθηκε και το έκανε τόσο μαλακά, επέλεξε να μιλήσει τόσο σιγά. Και η Meredith ήταν θυμωμένη που έπρεπε να το ακούσει, ενώ εκείνος δεν την κοιτούσε καν στα μάτια. Και μας αρέσουν οι ηθοποιοί που παίρνουν πρωτοβουλίες, σωστά; Και του φώναξα και είπα κάτι σαν “κοίταξέ με στα μάτια όταν ζητάς συγγνώμη. Κοίτα με”. Και δεν το έλεγε το σενάριο, και ο Denzel μου “την είπε”».

«Εγώ είμαι ο σκηνοθέτης. Δε θα του λες εσύ τι θα κάνει», της είπε. Και η Ellen Pompeo εξερράγη. 

«Άκουσε, ηλίθιε. Αυτό είναι το δικό μου show. Είναι το δικό μου πλατό. Σε ποια νομίζεις ότι μιλάς; Δεν ξέρεις ούτε πού είναι η τουαλέτα», του απάντησε. 

«Τον σέβομαι ως ηθοποιός και σκηνοθέτη, αλλά μία μέρα τα σπάσαμε».

Παρά την ένταση, το επεισόδιο βγήκε τέλειο και η μέρα έκλεισε φυσιολογικά. «Ήταν μία απίστευτη εμπειρία», κατέληξε.

Δείτε ακόμη: 9 celebrities που δεν χρησιμοποιούν το πραγματικό τους όνομα

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.