CELEBRITIES

McNightmare: O Patrick Dempsey τρομοκρατούσε τους πάντες στα γυρίσματα του Grey's Anatomy


The Jennettes

17 Σεπτεμβρίου 2021

McNightmare: O Patrick Dempsey τρομοκρατούσε τους πάντες στα γυρίσματα του Grey's Anatomy
Δεν ήταν και τόσο McDreamy, τελικά. Περισσότερο McNightmare θα χαρακτηρίζαμε τον Patrick Dempsey στο set του Grey’s Anatomy.

Δεν ήταν και τόσο McDreamy, τελικά. Περισσότερο McNightmare θα χαρακτηρίζαμε τον Patrick Dempsey στο set του Grey’s Anatomy.

Αποχώρησε από την αγαπημένη σειρά κατά τη διάρκεια της 11ης σεζόν όταν κανείς δεν το περίμενε. Μείναμε όλοι άναυδοι, κανείς μας δεν ήταν έτοιμος να τον αποχωριστεί ξαφνικά. Τώρα, το βιβλίο της Lynette Rice με τίτλο How to Save a Life: The Inside Story of Grey’s Anatomy, μας βοηθά να καταλάβουμε λίγο καλύτερα τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγε.

Από το 2005, ο Patrick Dempsey ήταν μόνιμα στις οθόνες μας. Υποδυόταν τον McDreamy – ή Derek Shepherd – και πρωταγωνιστούσε στην ερωτική ζωή της Meredith Grey (αλλά και στη σειρά). Η Rice εξηγεί τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα σ’ εκείνον και τη Shonda Rhimes, η οποία δημιούργησε τη σειρά, ενώ έγραψε πως «τρομοκρατούσε τους πάντες στα γυρίσματα».

Ο παραγωγός του Grey’s Anatomy, James D. Parriott, έπρεπε να παρευρεθεί στο set για να βοηθήσει με τη μεγάλη του έξοδο.

«Υπήρχαν προβλήματα με το τμήμα προσωπικού. Δεν έγινε κάτι σεξουαλικό. Απλώς τρομοκρατούσε τους πάντες στα γυρίσματα. Κάποιοι ηθοποιοί υποφέρουν από μετατραυματικό στρες μετά τη συνεργασία μαζί του», αναφέρει το βιβλίο. «Τους είχε όλους στο χέρι και ήξερε ότι μπορούσε να σταματήσει την παραγωγή και να τρομάξει τον κόσμο. Το κανάλι και το στούντιο κι εμείς κανονίζαμε τακτικά ραντεβού. Απλώς είχε τελειώσει από τη σειρά».

«Δεν του άρεσε που ξεβολευόταν και έπρεπε να έρχεται στη δουλειά κάθε μέρα. Αυτός και η Shonda μισούσαν ο ένας τον άλλον».

Στο βιβλίο θα βρούμε ακόμη και πράγματα που έλεγε ο ηθοποιός, σχετικά με τη συμπεριφορά του. «Δέκα μήνες, δεκαπέντε ώρες την ημέρα. Ποτέ δεν ξέρεις το πρόγραμμά σου, οπότε το παιδί σου σε ρωτάει τι θα κάνεις τη Δευτέρα και δεν μπορείς να απαντήσεις, γιατί δεν ξέρεις το πρόγραμμα. Το ότι το κάνω αυτό για 11 χρόνια είναι δύσκολο. Αλλά πρέπει να είμαι ευγνώμων επειδή πληρώνομαι καλά, οπότε δεν μπορώ να παραπονεθώ γιατί δεν θα βρω το δίκιο μου. Δεν έχω τον έλεγχο του προγράμματός μου. Οπότε πρέπει απλώς να είμαι ευέλικτος».

Μία παραγωγός της σειράς, η Jeannine Renshaw, αποκάλυψε ότι η Shonda Rhimes τους έδωσε τελεσίγραφο. «Αν δε φύγει αυτός, θα φύγω εγώ», είπε στο κανάλι. Όμως «αυτός ήταν η σειρά. Αυτός και η Ellen (Pompeo)». 

πηγή φωτογραφίας: Splash News

Δείτε ακόμη: 13 celebrities που παντρεύτηκαν κρυφά και εξέπληξαν τους θαυμαστές τους 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.