CELEBRITIES

Αυτοκτόνησε ο 26χρονος γιος της ηθοποιού Regina King


JTeam

23 Ιανουαρίου 2022

Αυτοκτόνησε ο 26χρονος γιος της ηθοποιού Regina King
Σε βαρύ πένθος η ηθοποιός

Σε βαρύ πένθος βρίστεται η ηθοποιός Regina King, καθώς αυτοκτόνησε ο γιος της, Ian Alexander Jr, σε ηλικία μόλις 26 ετών, λίγες ημέρες μετά τα γενέθλιά του.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός επιβεβαίωσε την δυσάρεστη είδηση και ζήτησε από όλους να σεβαστούν αυτή τη δύσκολη για εκείνη περίοδο. «Η οικογένειά μας είναι συντετριμμένη από την απώλεια του Ian», ανέφερε η King σε δήλωσή της στο People προσθέτοντας ότι «νοιαζόταν τόσο βαθιά για την ευτυχία των άλλων. Η οικογένειά μας ζητά σεβασμό κατά τη διάρκεια αυτής της προσωπικής περιόδου. Σας ευχαριστώ».

Ο Ian ήταν το μοναδικό παιδί της ηθοποιού που είχε αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, παραγωγό δίσκων Ian Alexander Sr. Ακολουθώντας τα μουσικά χνάρια του πατέρα του, ο Ian ήταν DJ. Ενας «καταπληκτικός νεαρός άνδρας» όπως είχε πει η μητέρα του παλαιότερα. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.