CELEBRITIES

Will Smith: Μετά το χαστούκι στον Chris Rock, νοσηλεύεται σε πολυτελή κλινική αποτοξίνωσης


JTeam

7 Απριλίου 2022

Will Smith: Μετά το χαστούκι στον Chris Rock, νοσηλεύεται σε πολυτελή κλινική αποτοξίνωσης
Splash News
Ο ηθοποιός κάνει μία προσπάθεια να βρει τον εαυτό του

Μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά του στα Oscars, ο Will Smith αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια και να φροντίσει την ψυχική του υγεία. Ο ηθοποιός, ο οποίος χαστούκισε τον Chris Rock μετά από ένα κακό αστείο για την αλωπεκία της συζύγου του, Jada, νοσηλεύεται πλέον σε πολυτελή κλινική αποτοξίνωσης και «θα μάθει να διαχειρίζεται το στρες του», σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας The Sun.

«Χωρίς αμφιβολία, πρόκειται για τη μεγαλύτερη μάχη της καριέρας του. Θα είναι ένα πολυτελές θέρετρο που χρησιμοποιείται από τους πλουσιότερους και διασημότερους ανθρώπους, κι εκείνος θα αναζητήσει την ψυχή του και θα δει πώς θα το ξεπεράσει όλο αυτό», τονίζει η Sun.

Ο Will Smith ελπίζει πως θα προλάβει να σώσει την καριέρα και τη φήμη του, οι οποίες αυτήν τη στιγμή, κρέμονται από μία κλωστή. Ήδη αποχώρησε από την Ακαδημία των Oscars, ενώ μεγάλες εταιρείες παραγωγής του γυρνούν την πλάτη.

«Παραιτούμαι από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών και θα δεθχώ οποιαδήποτε άλλη συνέπεια κρίνει η διοίκηση πως μου αρμόζει», είπε.

Από τη πλευρά του, ο οργανισμός άνοιξε πειθαρχικό φάκελο στο όνομά του, εξαιτίας «ανάρμοστης σωματικής επαφής, κακοποιητικής ή απειλητικής συμπεριφοράς και υποβιβασμού της ακεραιότητας της Ακαδημίας».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS