CELEBRITIES

O Chris Rock μιλά πρώτη φορά για το χαστούκι από τον Will Smith: «Ακόμη το επεξεργάζομαι»


JTeam

31 Μαρτίου 2022

O Chris Rock μιλά πρώτη φορά για το χαστούκι από τον Will Smith: «Ακόμη το επεξεργάζομαι»
Splash News
O κωμικός έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, μετά την επίθεση που δέχθηκε στα Oscars

O Chris Rock έδωσε την πρώτη του παράσταση μετά το viral χαστούκι από τον Will Smith στην 94η τελετή απονομής των Oscars, και το κοινό τον υποδέχθηκε χειροκροτώντας όρθιο. Στο stand-up show του στη Βοστόνη, μίλησε για το συμβάν ξεκινώντας με μία ερώτηση προς τους θεατές: «Εσείς τι κάνατε το Σαββατοκύριακο;»

«Εγώ δεν έχω πολλά να πω», ξεκίνησε. «Ακόμη επεξεργάζομαι αυτό που συνέβη». Στη συνέχεια, ο κωμικός τόνισε πως δεν θα μιλούσε πολύ για το χαστούκι – «αν ήρθατε να ακούσετε για αυτό, δεν θα… Έγραψα μία ολόκληρη παράσταση πριν από αυτό το Σαββατοκύριακο».

Βέβαια, κάποια στιγμή θα εξηγήσει ποια είναι η δική του πλευρά – τουλάχιστον, αυτό υποσχέθηκε στους θαυμαστές του.
«Σ’ αγαπάμε», του φώναξε κάποιος.

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν ο κωμικός έκανε ένα κακόγουστο αστείο για τη Jada Pinkett-Smith, η οποία πάσχει από αλωπεκία και έχει ξυρίσει τα μαλλιά της. Δευτερόλεπτα μετά, ο Will Smith ανέβηκε στη σκηνή, πλησίασε τον Rock και του έδωσε ένα χαστούκι.

Ο ηθοποιός, ο οποίος πήρε Oscar Α’ Ανδρικού Ρόλου εκείνη τη βραδιά, ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του.

«Η βία είναι δηλητηριώδης και καταστροφική σε κάθε μορφή της», ξεκίνησε. «Η συμπεριφορά μου στα χθεσινοβραδινά βραβεία ήταν απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Τα αστεία σε βάρος μου είναι κομμάτι της δουλειάς, αλλά το αστείο για την κατάσταση της Jada ήταν υπερβολικό για εμένα και αντέδρασα συναισθηματικά», έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.