CELEBRITIES

O Jim Carrey για τη στάση του Hollywood προς τον Will Smith: «Αηδίασα – Η βιομηχανία είναι δειλή»


JTeam

30 Μαρτίου 2022

O Jim Carrey για τη στάση του Hollywood προς τον Will Smith: «Αηδίασα – Η βιομηχανία είναι δειλή»
«Αηδίασα όταν σηκώθηκαν να τον χειροκροτήσουν - Εγώ θα είχα κάνει μήνυση»

Έχουν περάσει δύο μέρες, όμως όλοι ασχολούμαστε ακόμη με τη γροθιά του Will Smith στον Chris Rock – πώς να μην το κάνουμε, άλλωστε; Το αδικαιολόγητο περιστατικό βίας στα Oscars, τα διατηρεί στην επικαιρότητα για όλους τους λάθος λόγους και οι καλλιτέχνες μοιράζονται την άποψή τους για όσα συνέβησαν. Ο Jim Carrey αποφάσισε να τοποθετηθεί, μιλώντας στο CBS Mornings, κατέκρινε όχι μόνο τον ηθοποιό, αλλά ολόκληρη τη βιομηχανία του κινηματογράφου που ανέχτηκε τη συμπεριφορά του.

«Αηδίασα όταν σηκώθηκαν να τον χειροκροτήσουν», δήλωσε, αναφερόμενος στην αντίδραση του κοινού όταν ο Will Smith κέρδισε βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στο King Richard, λίγο αφότου χτύπησε τον Chris Rock. «Νιώθω πως το Hollywood είναι απλά δειλό, στο σύνολό του, και αλήθεια φάνηκε σαν, εμ, μία ξεκάθαρη ένδειξη πως δεν είμαστε το cool club τώρα πια».

Πριν πάρει το χρυσό του αγαλματίδιο, ο Smith πήγε στην σκηνή και έριξε χαστούκι στον κωμικό, λόγω ενός κακόγουστου αστείου για την αλωπεκία της Jada Pinkett-Smith. Έπειτα, επέστρεψε στη θέση του και φώναξε «κράτα το όνομα της συζύγου μου έξω απ’ το γ**** στόμα σου».

Ο Jim Carrey υποστηρίζει πως, αντί για χειροκρότημα, θα έπρεπε να είχε ακολουθήσει η σύλληψη του συναδέλφου του. Ο Chris Rock δεν έκανε ποτέ μήνυση, ωστόσο.

«Δε θέλει να τρέχει», είπε. «Εγώ θα είχα ανακοινώσει το επόμενο πρωί ότι θα έκανα μήνυση στον Will για $200 εκατομμύρια, επειδή το βίντεο θα υπάρχει για πάντα. Θα είναι παντού. Ξέρετε, αυτή η προσβολή θα κρατήσει καιρό».

Ο ηθοποιός πιστεύει πως θα ήταν προτιμότερο απλώς να φώναζε από τη θέση του ή να έγραφε κάτι στο Twitter. «Δεν έχεις το δικαίωμα να πηγαίνεις στη σκηνή και να χτυπάς κάποιον στο πρόσωπο, για κάτι που είπε», εξήγησε.

«Δεν κορυφώθηκε καμία ένταση. Ήρθε από το πουθενά, επειδή κάτι ένιωσε ο Will που τον εξόργισε. Και του εύχομαι ό,τι καλύτερο, πραγματικά. Δεν έχω κάτι εναντίον του. Έχει κάνει εξαιρετικά πράγματα. Αλλά αυτή δεν ήταν μία καλή στιγμή του».

Ο Jim Carrey χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του Smith ως «εγωιστική», καθώς τράβηξε την προσοχή και κανείς δεν ασχολήθηκε με τα βραβεία.

«Πολύς κόσμος προσπάθησε σκληρά για να βρεθεί εκεί και να λάμψει για μια στιγμή και να βραβευθεί για τον κόπο του», τόνισε και είχε απόλυτο δίκιο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.