CELEBRITIES

Η μικρή Lilibet έγινε ενός και αυτό είναι το πρώτο της πορτρέτο


JTeam

7 Ιουνίου 2022

Η μικρή Lilibet έγινε ενός και αυτό είναι το πρώτο της πορτρέτο
Twitter/ @misanharriman
Η κόρη του Harry και της Meghan χαρίζει στον φακό το πιο παιχνιδιάρικο βλέμμα

To Σαββατοκύριακο ήταν αφιερωμένο στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο και όπως ήταν φυσικό, οι Sussexes, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, ταξίδεψαν μέχρι τη Βρετανία μετά από δύο χρόνια για να απολαύσουν από κοντά τους εορτασμούς. Παρόλο που ο τρίχρονος Archie και η μόλις ενός έτους Lilibet Diana ήταν εκεί, μαζί τους, δεν είδαμε τα πρόσωπά τους.

Την Κυριακή ωστόσο, η Lili γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια και αφού το ζευγάρι επέστρεψε στην Καλιφόρνια, αποφάσισε να μας δείξει ένα τρυφερό της πορτρέτο. Τις φωτογραφίες της μικρής δημοσίευσε ο φωτογράφος Misan Harriman, φίλος της οικογένειας και διάσημος φωτογράφος, ο οποίος είχε φωτογραφήσει και τη Meghan, όταν είχε ανακοινώσει ότι ήταν έγκυος στη Lilibet.

Στη μία από τις φωτογραφίες, βλέπουμε τη Meghan να κρατάει τη Lili ενώ σε άλλη λήψη, η μικρή κάθεται στο γρασίδι, χαρίζοντας στην κάμερα το πιο παιχνιδιάρικο βλέμμα. Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες, όπου η μικρή φαίνεται ξεκάθαρα ενώ το πάρτι της έγινε στη Βρετανία με τη μορφή πικ νικ στο Frogmore Cottage.

H Lilibet απόλαυσε ένα δεύτερο πάρτι στην Καλιφόρνια στο σπίτι των Sussexes, μετά την πρώτη γιορτή στη Βρετανία όπου ο Harry φέρεται να σύστησε την κόρη του και στην βασίλισσα. Η τελευταία φορά που είδαμε τη μικρή ήταν στη χριστουγεννιάτικη κάρτα των Sussexes όπου πόζαραν μαζί και με τον Archie.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.