CELEBRITIES

Το γαμήλιο πάρτι της Britney Spears ήταν ένα τέλειο reunion


JTeam

11 Ιουνίου 2022

Το γαμήλιο πάρτι της Britney Spears ήταν ένα τέλειο reunion
Instagram/ donatella_versace
Η Britney παντρεύτηκε τον Sam Asghari σε μια τελετή που θα μείνει αξέχαστη, όπως και το γαμήλιο πάρτι που ακολούθησε και ήταν ένα από τα ωραιότερα reunions

O γάμος της Britney Spears τα είχε όλα. Εκπλήξεις, ανατροπές, απρόοπτα και τους πιο αγαπημένους καλεσμένους. Η star της pop παντρεύτηκε τον Sam Asghari μπροστά σε 60 καλεσμένους. Οι γονείς και η αδερφή της star έλειπαν από τον κλειστό γάμο ενώ από τα κοντινά της πρόσωπα φαίνεται πως πήγε μόνο ο αδερφός της, Bryan. Λίγο πριν τον γάμο, συνέβη μάλιστα ένα απρόοπτο περιστατικό, το οποίο δεν κατάφερε ωστόσο να επισκιάσει την όμορφη μέρα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Paris Hilton με τη μητέρα της, Kathy και τον σύζυγό της, Cartem Reum, η Drew Barrymore, η Madonna, η Selena Gomez, η Lady Gaga και η Donatella Versace, που επιμελήθηκε τον σχεδιασμό του νυφικού της, η Maria Menounos αλλά και ο Έλληνας κομμωτής, Δημήτρης Γιαννέτος.

H Britney χόρεψε μέχρι πρωίας στο πάρτι που ακολούθησε τον γάμο της. Μάλιστα, επάνω στον χορό έβγαλε το νυφικό Versace που φορούσε και έβαλε το σακάκι του γαμπρού. Παρόλα αυτά δεν φόρεσε και το παντελόνι.

Όπως ανέφεραν πηγές, η Spears ήταν πιο ευτυχισμένη από ποτέ, περπατώντας μαζί με τον σύζυγό της με το κομμάτι "Can't Help Falling in Love" του Elvis Presley. «Είμαι εκστασιασμένος αυτή η μέρα έφτασε και είναι παντρεμένοι. Το ξέρω πως το ήθελε για πολύ καιρό. Είναι τόσο στοργικός και υποστηρικτικός σε κάθε της βήμα», δήλωσε ο manager του Asghari.

Ο γάμος ωστόσο είχε κι ένα απρόοπτο. Ο πρώτος σύζυγος της Spears, Jason Alexander, προσπάθησε να εισβάλει απρόσκλητος στην ιδιωτική περιοχή του μυστηρίου για λίγο, μεταδίδοντας live από τον λογαριασμό του στο Instagram την ώρα που πλησίαζε τους άνδρες ασφαλείας. Η σύλληψή του, φυσικά, δεν άργησε.

O Jason Alexander παντρεύτηκε με τη Britney το 2004 και ο γάμος τους κράτησε λιγότερο από 55 ώρες! Όπως ισχυρίστηκε μετά το αμήχανο περιστατικό, δεν πήγε ακάλεστος στον γάμο αλλά δεν έπεισε κανέναν. «Είναι η πρώτη σύζυγός μου, η μόνη σύζυγός μου», δήλωσε, προσθέτοντας πως «είμαι ο πρώτος της σύζυγος. Είμαι εδώ για να μπω στον γάμο».

Ο πρώην σύζυγός της συνελήφθη με ένταλμα και ο γάμος πραγματοποιήθηκε κανονικά. Η Britney γνώρισε τον Sam το 2016 στα γυρίσματα του videoclip για το Slumber Party. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2021 και πριν λίγο καιρό η star έμεινε έγκυος. Δυστυχώς, λίγες μέρες αργότερα, γνωστοποιήθηκε ότι έχασε το παιδί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.