CELEBRITIES

O Ryan Reynolds εξηγεί πώς η Blake Lively τον βοήθησε να αγοράσει την ποδοσφαιρική του ομάδα


JTeam

7 Σεπτεμβρίου 2022

O Ryan Reynolds εξηγεί πώς η Blake Lively τον βοήθησε να αγοράσει την ποδοσφαιρική του ομάδα
@blakelively
«Πλέον είναι πιο πωρωμένη και από μένα με την ομάδα», είπε ο Ryan Reynolds, ο οποίος συμβουλεύτηκε την σύζυγό του για το νέο του βήμα

Ακόμη και ο David Beckham σχολίασε χιουμοριστικά και δημόσια, "την ασχετοσύνη" του Ryan Reynolds και του Rob στο ποδόσφαιρο. Οι δυο τελευταίοι, αγόρασαν το 2020 τον ποδοσφαιρικό σύλλογο της Ουαλίας Wrexham και δημιούργησαν ένα ντοκιμαντέρ καταγράφοντας την εμπειρία τους, το οποίο προβλήθηκε στις 24 Αυγούστου στο FX. Προτού φτάσουμε εδώ όμως, μεσολάβησαν πολλά στην ιστορία, η οποία δεν θα μπορούσε να είχε συμβεί αν δεν ήταν η σύζυγός του Ryan, Blake Lively στη μέση.

Jenny.Gr
Sean Ryan/Shutterstock

Μπορεί η Blake να μην αντέδρασε και τόσο θετικά στην αρχική ιδέα του Ryan να αγοράσει την ποδοσφαιρική ομάδα, ωστόσο όπως φαίνεται και στήριξε την απόφαση του, αλλά μάλιστα και τον βοήθησε σημαντικά, έχοντας συμβουλευτικό ρόλο στο τι πρέπει να κάνει στο νέο του βήμα.

O Ryan Reynolds δεν παίρνει αποφάσεις χωρίς να τις έχει συζητήσει πρώτα με την σύζυγό του Blake Lively

Ο ηθοποιός έκανε μια εμφάνιση στο Good Morning America, χθες το πρωί και ρωτήθηκε πώς αντέδρασε η οικογένεια του, για την απόφαση να αγοράσει την ομάδα της Ουαλίας. Τότε παραδέχτηκε, πως όχι μόνο δεν παίρνει μονόπλευρες αποφάσεις, αλλά πρώτα τις συζητά με την οικογένειά του και συγκεκριμένα με την σύζυγό του, Blake Lively και ύστερα αποφασίζει.

Μάλιστα αστειεύτηκε: «Όπως δεν παίρνεις μονομερείς αποφάσεις για το γάλα που θα αγοράσεις...», θέλοντας να πει πως σε όλα συμβουλεύεται την σύζυγό του και όπως φαίνεται δεν του βγήκε σε κακό, αφού η Blake Lively βρήκε κάποια "blind spots" στην επιθυμία του να αγοράσει την ποδοσφαιρική ομάδα, τα οποία ο ίδιος δεν είχε συνειδητοποιήσει.

Η Βlake ήταν εκείνη που του τόνισε κάποια σημαντικά σημεία, τα οποία έπρεπε να προσέξει στο νέο του βήμα, τα οποία όπως παραδέχεται ο ηθοποιός, δεν τα είχε δει και η σύζυγός του είχε δίκιο.

Μπορεί στην Βlake αρχικά, να μην άρεσε η ιδέα της αγοράς μιας ποδοσφαιρικής ομάδας, ωστόσο όταν ταξίδεψαν στην Ουαλία και παρακολούθησε τον πρώτο της αγώνα, άλλαξε γνώμη. «Στην πραγματικότητα, εκείνη τώρα είναι πιο πωρωμένη από ό,τι εγώ», είπε ο Ryan.

Jenny.Gr

O ηθοποιός μάλιστα δεν σταμάτησε την εξομολόγηση του εκεί και αποκάλυψε πόσο ενθουσιασμένη είναι η σύντροφός του, με την ποδοσφαιρική ομάδα που αγόρασε: «Ήμασταν ξαπλωμένοι στο κρεβάτι μετά τον αγώνα του Wembley και εκείνη μου είπε: «Είμαι πλέον τόσο ενθουσιασμένη, ίσως και περισσότερο από εσένα, με αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο και αυτήν την κοινότητα, την πόλη και όλα όσα αντιπροσωπεύει και πού μπορεί να φτάσει».

«Έχει την ίδια εμμονή με εμένα, κοιτάζει ήδη το πρόγραμμα καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς και αναρωτιέται ποιους αγώνες μπορεί να παρακολουθήσει, οπότε είναι πολύ υπέροχο», είπε ο Reynolds.

Με αυτά και με αυτά δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση που Ryan και Blake είναι ένα από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.