CELEBRITIES

O Ryan Reynolds αποκαλεί «ιδιοφυΐα» την Blake Lively και γίνονται το απόλυτο power couple του Hollywood


The Jennettes

3 Νοεμβρίου 2021

O Ryan Reynolds αποκαλεί «ιδιοφυΐα» την Blake Lively και γίνονται το απόλυτο power couple του Hollywood

O Ryan Reynolds και η Blake Lively είναι το αληθινό power couple του Hollywood και το αποδεικνύουν με κάθε ευκαιρία. 

Ο ηθοποιός βραβεύθηκε για την επιχειρηματικότητά του με το Innovator Award του περιοδικού Wall Street Journal και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αγαπημένη του. «Είναι ιδιοφυΐα», είπε στον λόγο που εκφώνησε. «Είναι μία γυναίκα από την Αναγέννηση. Και με πιέζει με τρόπους που δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα πιεζόμουν». 

Επειδή, φυσικά, δεν αντέχει τον πολύ ρομαντισμό, έκλεισε το τρυφερό του σχόλιο με ένα αστείο και πρόσθεσε ότι το παραπάνω σχόλιο έμοιαζε με κάτι που θα έπρεπε να απασχολεί την αστυνομία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Εκτός από τον Reynolds, βραβεύθηκαν η Kim Kardashian West για την Skims, ο Lil Nas X στην κατηγορία της μουσικής, o Lewis Hamilton στον αθλητισμό και το Sesame Street για την προσφορά του στην κοινωνία.

Τον Οκτώβριο, μιλώντας στο WSJ, ο πρωταγωνιστής του Deadpool αποκάλυψε ότι θα έκανε ένα διάλειμμα από τον κινηματογράφο. «Αυτές τις μέρες, στόχος μου είναι να είμαι παρών και να μην σβήνω απλώς κουτάκια στη λίστα μου, απλώς για να πω ότι έκανα πράγματα. Το αναγνωρίζω και το ζω αυτό τώρα. Είναι τέλειο», δήλωσε.

πηγή φωτογραφίας: Splash News
jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.