CELEBRITIES

Ο Ryan Reynolds τρολάρει (ξανά) τη Blake Lively για τα γενέθλιά της με «βοήθεια» από τη Mariah Carey


The Jennettes

26 Αυγούστου 2021

Ο Ryan Reynolds τρολάρει (ξανά) τη Blake Lively για τα γενέθλιά της με «βοήθεια» από τη Mariah Carey
Ποιο είναι το αγαπημένο χόμπι του Ryan Reynolds; Να κάνει διαρκώς φάρσες στη γυναίκα του, Blake Lively, ακόμη και στα γενέθλιά της. Έτσι και η φετινή χρονιά δεν ήταν διαφορετική!

Ποιο είναι το αγαπημένο χόμπι του Ryan Reynolds; Να τρολάρει διαρκώς στην γυναίκα του, Blake Lively, ακόμη και στα γενέθλιά της. Έτσι και η φετινή χρονιά δεν ήταν διαφορετική!

Όλα ξεκίνησαν αυτήν την εβδομάδα, όταν ο 44χρονος ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο όπου λικνίζεται στη μουσική του τραγουδιού της Mariah Carey «Fantasy», το οποίο είναι και το soundrtrack για την νέα του ταινία, Free Guy.

Φυσικά, η πέντε φορές νικήτρια Grammy δεν έχασε την ευκαιρία να απαντήσει στο βίντεο και να ρίξει ένα ξεκαρδιστικό βλέμμα στην αλλόκοτη χορογραφία του Ryan.

Έτσι, την Τετάρτη, ο διάσημος ηθοποιός μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του για την αναγνώριση του βίντεό του από την Mariah, δημοσιεύοντάς το στο Instagram και γράφοντας «Το αγαπημένο μου πράγμα που συνέβη ποτέ στις 25 Αυγούστου».

jenny.gr
@vancityreynolds/instagram

Αν αναρωτιέστε τι άλλο συμβαίνει στις 25 Αυγούστου, είναι τα γενέθλια της Blake Lively!

Όπως και πολλά από τα αστεία του Ryan στο παρελθόν, η Blake δεν το σχολίασε, αλλά γιόρτασε τα 34α γενέθλιά της με την αναδημοσίευση ευχών από φίλους και θαυμαστές της στα Instagram Stories της.

Εκείνη και ο Ryan γνωρίστηκαν το 2010 όταν πρωταγωνίστησαν μαζί στην ταινία Green Lantern. Άρχισαν να βγαίνουν ένα χρόνο αργότερα και παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2012. Έχουν τρεις κόρες μαζί: την James, 6 ετών, την Inez, 4 και την Betty, 22 μηνών.

Το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα του Holywood, ενώ τα συχνά πειράγματα που κάνουν ο ένας στον άλλον τους κάνει να ξεχωρίζουν και να προσφέρουν στιγμές γέλιου στους θαυμαστές τους!

Δείτε ακόμη: H Blake Lively θυμίζει κάτι από Serena van der Woodsen με το πιο ονειρεμένο φόρεμα

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.