CELEBRITIES

Η Blake Lively έγραψε τις πιο αστείες σκηνές του Deadpool και δεν το έμαθε κανείς


The Jennettes

12 Αυγούστου 2021

Η Blake Lively έγραψε τις πιο αστείες σκηνές του Deadpool και δεν το έμαθε κανείς
Σε συνέντευξη που έδωσε στο Insider, μίλησε για την καριέρα του στο ρόλο του σεναριογράφου – έγραψε μεγάλο μέρος και του Deadpool 2 – κι αποκάλυψε ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά της επιτυχίας του. Ποιο είναι; Η Blake Lively, φυσικά.

O Ryan Reynolds είναι ο υποστηρικτικός σύντροφος που κάθε γυναίκα θα ήθελε. Σε συνέντευξη που έδωσε στο Insider, μίλησε για την καριέρα του στο ρόλο του σεναριογράφου – έγραψε μεγάλο μέρος και του Deadpool 2 – κι αποκάλυψε ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά της επιτυχίας του. Ποιο είναι; Η Blake Lively, φυσικά.

«Με βοήθησε τόσο στο “Deadpool”, σε όλες τις ταινίες που πήγαν πολύ καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ χαρακτήρισε τη σύζυγό του «τόσο ταλαντούχο, πολυμήχανο άτομο».

Πρόσθεσε, επίσης, πως τα ωραιότερα σημεία του σεναρίου είναι δικής της έμπνευσης. «Απλώς πεταγόταν, έπιανε το πληκτρολόγιο κι έλεγε “Πώς σου φαίνεται αυτό;” κι εγώ σκεφτόμουν πως ήταν απίστευτο».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Σκηνοθέτες και παραγωγοί αρνήθηκαν να της δώσουν τα εύσημα για την προσπάθεια και απέδιδαν την επιτυχία αποκλειστικά σ’ εκείνον. «Ίσως επειδή υπάρχει τόσος σεξισμός στα θεμέλια της βιομηχανίας αυτής», τόνισε ο Reynolds. «Το έλεγα συνέχεια. “Εκείνη το έγραψε, η Blake το έγραψε, όχι εγώ. Είναι δικές της ιδέες”. Και εκείνοι προωθούσαν την ιστορία σαν να τα έγραψα εγώ».
 

Δείτε ακόμη: 6 διάσημοι που δεν ξέρατε ότι δεν έχουν τελειώσει το σχολείο 

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.