CELEBRITIES

H Blake Lively προωθεί την νέα ταινία του άντρα της με όλο της το σώμα - κυριολεκτικά


The Jennettes

13 Αυγούστου 2021

H Blake Lively προωθεί την νέα ταινία του άντρα της με όλο της το σώμα - κυριολεκτικά
H Blake Lively υποστηρίζει την νέα ταινία του Ryan Reynolds δείχνοντας το γυμνασμένο σώμα της

Blake Lively και ο Ryan Reynolds είναι ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια και οι λόγοι είναι πολλοί. Ο ένας δεν σταματάει να τρολάρει τον άλλο, είναι ταλαντούχοι και το ζευγάρι της διπλανής πόρτας. 

Με αφορμή λοιπόν την πρεμιέρα της νέας ταινίας του συζύγου της με τίτλο "Free Guy", η Lively ανέβασε μία  φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram που δείχνει το καλογυμνασμένο της κορμί. Η 33χρονη ηθοποιός θέλησε να προωθήσει την ταινία του Ryan Reynolds και αποφάσισε να ποζάρει στην κάμερα ενώ βρισκόταν στην πισίνα του σπίτιου της, φορώντας το μικροσκοπικό της μαγιό.

Έγραψε στη λεζάντα: "Πηγαίνετε να δείτε το Free Guy αυτό το σαββατοκύριακο αλλιώς θα είστε στενοχωρημένοι",

Μάλιστα, είχε τοποθετήσει και ένα GIF του συζύγου της, με σοκαρισμένο βλέμμα να αναδύεται από την πισίνα, κάνοντας το στόρι της ακόμα πιο αστείο. Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που η Lively αυτοσαρκάζεται! 

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του είχε δηλώσει πως ζει μαζί με ένα τρολ και του αρέσει πολύ, ενώ δεν παρέλειψε να πει πως και οι κόρες τους πλέον τον πειράζουν αφού πήραν το παράδειγμα της μαμάς τους.

jenny.gr

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.