CELEBRITIES

H Catherine Zeta-Jones φοράει μαγιό, κάνει χούλα χουπ και γίνεται το απόλυτο mood του Σαββατοκύριακου


The Jennettes

13 Αυγούστου 2021

H Catherine Zeta-Jones φοράει μαγιό, κάνει χούλα χουπ και γίνεται το απόλυτο mood του Σαββατοκύριακου
H Catherine Zeta-Jones φοράει μαγιό και κάνει ότι θέλουμε να κάνουμε όλοι πριν το Σαββατοκύριακο

Catherine Zeta-Jones ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα video που η αλήθεια είναι ότι μας έφτιαξε τη μέρα. Η ίδια κάνει κάνει χούλα χουπ φορώντας το μαγιό της και ενθουσιάζει τους θαυμαστές της τόσο με το γυμνασμένο της σώμα όσο και με τη διάθεσή της! 

Η λαμπερή ηθοποιός κάθε φορά που περπατάει στο red carpet καταφέρνει να μας εντυπωσιάζει ενώ δεν λίγες οι φορές που μοιράζεται με το κοινό της αυτοσαρκαστικά video αφού λατρεύει το χιούμορ και να "τσαλακώνει" την εικόνα της. 

Στα 51 της, Catherine Zeta-Jones παραμένει εντυπωσιακή και μας δέιχνει ότι η κομψότητα δεν έχει ηλικία. Φοράει ένα ριγέ bikini, μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου και ένα καπέλο ώστε να προστατευτεί από τον ήλιο. Xορεύει στην αυλή του σπιτιού της και απολαμβάνει το καλοκαίρι!

Όπως ήταν αναμενόμενο η ηθοποιός δέχτηκε πολλά σχόλια από τους θαυμαστές της, οι οποίοι την αποθέωσαν για το χιούμορ και το στιλ της!

Μάλιστα, το Netflix ετοιμάζει τηλεοπτική σειρά για το Addams Family και η Catherine Zeta-Jones θα υποδυθεί την Morticia Addams και όπως δήλωσε μέσα από το Instagram της περίμενε με χαρά αυτή τη στιγμή!

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.