CELEBRITIES

Η Halle Berry στα 54 της γίνεται ΜΜΑ, σκηνοθέτης και διαλύει τα στερεότυπα


The Jennettes

13 Αυγούστου 2021

Η Halle Berry στα 54 της γίνεται ΜΜΑ, σκηνοθέτης και διαλύει τα στερεότυπα
«Παλιά όταν έφτανες στα 40 η καριέρα σου τελείωνε»: Η Halle Berry για τα στερεότυπα του Hollywood

Μερικές stars του Hollywood τις λατρεύουμε τόσο για το ταλέντο τους όσο όμως και την δυναμική προσωπικότητα που έχουν. Αναμεσά τους φυσικά βρίσκεται και η ηθοποιός, Halle Berry η οποία από τη στιγμή που παρέλαβε το Όσκαρ γυναικείου ρόλου για τη συμμετοχή της στην ταινία ο "Χορός των Τεράτων" και έγινε η πρώτη Αφροαμερικανίδα που κέρδισε ποτέ αυτό σημαντικό αυτό βραβείο, δεν σταματά να μάχεται για τα δικαιώματα των γυναικών ηθοποιών.

Από τότε λοιπόν η Berry θέλει να "απομακρύνει" όλα τα στερεότυπα που βιώνουν οι γυναίκες στην βιομηχανία του κινηματογράφου. Ένα από αυτά τα στερεότυπα είναι ότι οι γυναίκες ηθοποιοί μετά τα 40 πρέπει να υποδύονται συγκεκριμένους χαρακτήρες ή να λήγει η καριέρα τους. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Στη νέα ταινία με τίτλο Bruised, την οποία σκηνοθετεί και παράλληλα πρωταγωνιστεί υποδύεται μία πυγμάχο, που προσπαθεί να επιστρέψει στους αγώνες ενώ διεκδικεί και την επιμέλεια του γιου της.

jenny.gr

Χαρακτηριστικά στο  tweet της έγραψε:

Πηγή φωτογραφίας: Splash Ideal Images
jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.