CELEBRITIES

Η Bella Hadid αποκάλυψε πως ντρέπεται για μία από τις πλέον iconic εμφανίσεις της στο Φεστιβάλ των Καννών


The Jennettes

13 Αυγούστου 2021

Η Bella Hadid αποκάλυψε πως ντρέπεται για μία από τις πλέον iconic εμφανίσεις της στο Φεστιβάλ των Καννών
Όλες μας έχουμε μετανιώσει, κάποια στιγμή, ένα outfit που φορέσαμε στο παρελθόν. Αυτό έπαθε και το διάσημο supermodel, Bella Hadid.

Όλες μας έχουμε βρεθεί σε μια κατάσταση όπου μπορεί να μετανιώσουμε και να νιώσουμε άβολα για ένα outfit που επιλέξαμε στο παρελθόν.

Με μια δεύτερη ματιά ίσως καταλάβαμε ότι, τελικά, δεν μας κολάκευε τόσο, δεν ήταν το στυλ μας ή το χρώμα που μας ταιριάζει. Αυτό έπαθε και το διάσημο supermodel, Bella Hadid!

Η Bella Hadid είναι γνωστή για τις τολμηρές επιλογές της στο ετήσιο Φεστιβάλ Καννών. Υπάρχει όμως μια εμφάνιση από το παρελθόν που ίσως μετανιώνει. 

Σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε στη Vogue, το 24χρονο μοντέλο εξέτασε μερικές από τις πιο εμβληματικές της στιγμές στη μόδα. 

Όταν ήρθε η σειρά μιας φωτογραφίας της όπου φορά ένα αποκαλυπτικό φόρεμα Alexandre Vauthier στο Φεστιβάλ Καννών του 2016, η Bella είπε ότι αισθάνεται λίγο «αμήχανα» από το look - το οποίο είχε επίσης ένα βαθύ ντεκολτέ και ένα σκίσιμο στη φούστα που έφτανε ψηλά στον γοφό της.

jenny.gr
Splash News

«Εντάξει, είναι προφανώς μια πολύ iconic στιγμή με κόκκινο φόρεμα», είπε. «Ήμουν νευρική με αυτό το φόρεμα. Φαίνομαι πολύ σέξυ και όλα αυτά. Αλλά είχα άγχος για τις κάμερες και για το βαρύ μακιγιάζ μου».

Η Bella συνέχισε σημειώνοντας ότι το φόρεμα δεν ταιριάζει ακριβώς με το στιλ της και έδινε στους ανθρώπους μια λανθασμένη αντίληψη για το ποια είναι.

«Ντρέπομαι ακόμη για αυτή την επιλογή, παρόλο που το φόρεμα είναι υπέροχο», είπε. «Απλώς, πάλι, δεν αισθάνομαι τόσο πολύ ο εαυτός μου και νομίζω ότι αυτό ήταν το ξεκίνημα της "προσωπικότητας" μου όπως την ξέρουν όλοι πλέον».

Απόλυτα κατανοητό. Το μόνο που θέλουμε να σημειώσουμε είναι ότι, ακριβώς όπως και τώρα, έτσι και τότε έδειχνε, απλά, πανέμορφη.

Πηγή cover: Splash News

Δείτε ακόμη: Οι πιο εμβληματικές εμφανίσεις των supermodels των 90's 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.