CELEBRITIES

Η κόρη της Mariah Carey υποδύεται τη μαμά της σε νέα καμπάνια παιδικών ρούχων


The Jennettes

22 Ιουλίου 2021

Mariah Carey
Η κόρη της Mariah Carey και του Nick Cannon, Monroe Cannon, είναι έτοιμη να κατακτήσει τις πασαρέλες!  Η μικρή έκανε το ντεμπούτο της στο modeling στην καμπάνια του brand παιδικών ρούχων «OshKosh B'gosh» με τίτλο «Today is Someday». Η Monroe πρωταγωνιστεί ως μια 10χρονη έκδοση της μητέρας της σε μία από τις τρεις σύντομες ιστορίες, οι οποίες γιορτάζουν την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητα τεσσάρων αξιοσημείωτων προσωπικοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των Outkast και του Muhammad Ali  και τις οραματίζεται ως παιδιά. 

Η κόρη της Mariah Carey και του Nick Cannon, Monroe Cannon, είναι έτοιμη να κατακτήσει τις πασαρέλες! 

Η μικρή έκανε το ντεμπούτο της στο modeling στην καμπάνια του brand παιδικών ρούχων «OshKosh B'gosh» με τίτλο «Today is Someday». Η Monroe πρωταγωνιστεί ως μια 10χρονη έκδοση της μητέρας της σε μία από τις τρεις σύντομες ιστορίες, οι οποίες γιορτάζουν την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητα τεσσάρων αξιοσημείωτων προσωπικοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των Outkast και του Muhammad Ali  και τις οραματίζεται ως παιδιά. 

Στο βίντεό της των 30 δευτερολέπτων, η Monroe αποτίει φόρο τιμής στα επιτεύγματα της σταδιοδρομίας της Carey και στις ιδιαίτερες τραγουδιστικές της ικανότητες που συνέβαλαν στην παγκόσμια μουσική επιτυχία της.

«Κάποια μέρα, θα είναι διαφορετικό. Οι μελωδίες που ζουν στο μυαλό μου, κάποια μέρα θα ζήσουν στην κορυφή των charts », αναφέρει με αποφασιστικότητα η Monroe στο κλιπ. «Τα τραγούδια στην καρδιά μου θα αγγίξουν εκατομμύρια καρδιές. Καλλιτέχνης της χρονιάς. Καλλιτέχνης της δεκαετίας. Καλλιτέχνης της χιλιετίας. Αλλά σημασία έχει να εμπνέεις γενιές μικρών κοριτσιών να χτυπήσουν την υψηλή τους νότα. Πώς σας φαίνεται αυτό ως όνειρο;».

Η Carey δεν ήταν μόνο ενθουσιασμένη με τη συμμετοχή της κόρης της στην καμπάνια, αλλά βοήθησε πρακτικά διαλέγοντας το σύνολο της με τη μαύρη μπλούζα και τη σαλοπέτα, που αποτελεί αναφορά στο τζιν της OshKosh, που η πέντε φορές νικήτρια Grammy φόρεσε στο μουσικό βίντεο για το single της «Someday».

«Ως μικρό κορίτσι, ήμουν αποφασισμένη να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου. Τώρα ως μητέρα, μου φέρνει τόση χαρά που βλέπω τα παιδιά μου να αναπτύσσουν και να πραγματοποιούν τα όνειρα που κρατούν στις καρδιές τους », δήλωσε η τραγουδίστρια για την καμπάνια. «Κάναμε την καμπάνια γιατί αγαπάμε το μήνυμα της ενδυνάμωσης των παιδιών να ονειρεύονται τολμηρά και να ακολουθούν το δικό τους μονοπάτι».
 

Πηγή φωτογραφίας Instagram mariahcarey

Δείτε ακόμη: Η Mariah Carey μοιράζεται προσωπικές της στιγμές στο Instagram

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.