CELEBRITIES

Blake Lively: Μοιράστηκε την πιο τρομακτική εμπειρία με τους παπαράτσι και τα παιδιά της


The Jennettes

18 Ιουλίου 2021

Blake Lively: Μοιράστηκε την πιο τρομακτική εμπειρία με τους παπαράτσι και τα παιδιά της
Η Blake Lively θέλει να προστατεύσει τα παιδιά της από τα φώτα της δημοσιότητας.  Την Παρασκευή, η 33χρονη ηθοποιός ανέρτησε ένα παθιασμένο μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως απάντηση σε μια σειρά από νέες φωτογραφίες παπαράτσι με εκείνη και τα τρία παιδιά της, τις κόρες της, James, 6 ετών, Inez, 4 ετών και Betty, 21 μηνών, τις οποίες μοιράζεται με τον σύζυγο της Ryan Reynolds.

Η Blake Lively θέλει να προστατεύσει τα παιδιά της από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Την Παρασκευή, η 33χρονη ηθοποιός ανέρτησε ένα παθιασμένο μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως απάντηση σε μια σειρά από νέες φωτογραφίες παπαράτσι με εκείνη και τα τρία παιδιά της, τις κόρες της, James, 6 ετών, Inez, 4 ετών και Betty, 21 μηνών, τις οποίες μοιράζεται με τον σύζυγο της Ryan Reynolds.

Σε ένα σχόλιο κάτω από το έκτοτε διαγεγραμμένο post ενός tabloid, η Lively αποκάλυψε την «τρομακτική» εμπειρία πίσω από αυτές τις φωτογραφίες. «Επεξεργάζεστε μαζί αυτές τις εικόνες για να μοιάζω ότι σας χαιρετάω χαρούμενη. Αλλά αυτό είναι απατηλό. Η πραγματική ιστορία είναι: Τα παιδιά μου διώκονταν από άντρες όλη την ημέρα. Πηδούσαν ξαφνικά μπροστά μας και μετά κρύβονταν. Μία άγνωστη στο δρόμο πήγε και τους μίλησε γιατί ήταν τόσο ενοχλητικό ακόμα και για εκείνη που το έβλεπε», έγραψε η πρωταγωνίστρια του Gossip Girl, προσθέτοντας ότι προσπάθησε να «πλησιάσει ήρεμα» τον φωτογράφο, ο οποίος «έτρεχε» πριν εμφανιστεί ξανά και πηδήξει πάλι μπροστά τους στο επόμενο τετράγωνο. 

«Πού είναι η ηθική σου εδώ; Θα ήθελα να μάθω. Ή απλά δεν ενδιαφέρεσαι για την ασφάλεια των παιδιών;», σχολίασε.

Η ίδια εξήγησε ότι μπόρεσε να μιλήσει με άλλους φωτογράφους που συμφώνησαν να αφήσουν τα παιδιά της ήσυχα, αρκεί να ποζάρει γι’αυτούς μόνη της. «Παρακαλώ σταματήστε να πληρώνετε μεγάλους άντρες για να κρυφτούν και να κυνηγήσουν παιδιά. Ελάτε λοιπόν, προσαρμοστείτε στις εποχές και στις συνθήκες», κατέληξε.

Η Lively δεν είναι ο μόνος διάσημος γονέας που μιλάει δημόσια για τις εμπειρίες του με τους παπαράτσι να φωτογραφίζουν τα παιδιά του. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Gigi Hadid δημοσίευσε μία δημόσια έκκληση για το απόρρητο της κόρης της, όταν μοιράστηκε μια μακρά σημείωση ζητώντας από όλους τους «λογαριασμούς παπαράτσι, τον Τύπο και τους αγαπημένους της θαυμαστές» να «θολώνουν» το 9μηνών κοριτσάκι της και του Zayn Malik, Khai, σε οποιοδήποτε στιγμιότυπο.

«Ξέρετε ότι ποτέ δεν έχουμε μοιραστεί σκόπιμα το πρόσωπο της κόρης μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η επιθυμία μας είναι να μπορεί να επιλέξει πώς θα μοιραστεί τον εαυτό της με τον κόσμο όταν μεγαλώσει και να μπορεί να ζήσει όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικά την παιδική της ηλικία, χωρίς να ανησυχεί για μια δημόσια εικόνα που δεν έχει επιλέξει», έγραψε το supermodel.

Η Hadid σημείωσε, «είναι μια επιπλέον προσπάθεια να κρύψω το πρόσωπο του παιδιού μου και ως νέα μαμά, θέλω απλώς το καλύτερο για το μωρό μου, όπως κάνουν όλοι οι γονείς. Ελπίζω ότι αυτό μπορεί να συνεχίσει τη συζήτηση για την προστασία των ανηλίκων στα μέσα ενημέρωσης, ακόμη και αν προέρχονται από δημόσια οικογένεια», πρόσθεσε.
 

Δείτε ακόμη: H Blake Lively θυμίζει κάτι από Serena van der Woodsen με το πιο ονειρεμένο φόρεμα

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.