CELEBRITIES

Ο Ryan Reynolds ανακοινώνει ότι θα απέχει από την υποκριτική και η Blake Lively τον τρολάρει υπέροχα


The Jennettes

18 Οκτωβρίου 2021

Ο Ryan Reynolds ανακοινώνει ότι θα απέχει από την υποκριτική και η Blake Lively τον τρολάρει υπέροχα
Εάν υπάρχει ένα ζευγάρι που φημίζεται για το απίστευτο τρολάρισμά του, τότε αυτό είναι φυσικά η Blake Lively με τον Ryan Reynolds. 

Εάν υπάρχει ένα ζευγάρι που φημίζεται για το απίστευτο τρολάρισμά του, τότε αυτό είναι φυσικά η Blake Lively με τον Ryan Reynolds

Με κάθε ευκαιρία οι δυο τους κάνουν πειράγματα, τα οποία φροντίζουν φυσικά να γίνονται γνωστά στα social media. Όπως πρόσφατα, και συγκεκριμένα στις 17 Οκτωβρίου, όπου ο διάσημος ηθοποιός ανακοίνωσε μέσω ένός μακροσκελούς post στο Instagram, ότι θα αποσυρθεί για λίγο από την υποκριτική.  

Ο ίδιος γνωστοποίησε τα νέα την τελευταία ημέρα των γυρισμάτων του για τo musical των Χριστουγέννων, Spirited, μαζί με τον Will Farrell και την Octavia Spencer. «Το υποκριτικό μου ταλέντο τελειώνει με το Spirited, τουλάχιστον για τώρα. Δεν ήμουν σίγουρος για το εάν έπρεπε να πω το ναι σε μια ταινία τόσο απαιτητική ακόμη και τρία χρόνια πριν», δήλωσε ανεβάζοντας μια σειρά φωτογραφιών από τα γυρίσματα. «Τραγουδώντας, χορεύοντας και παίζοντας στην άμμο με τον Will Ferrell, πολλά όνειρα έγιναν πραγματικότητα. Και αυτή είναι η δεύτερη μου ταινία με την υπέροχη @octaviaspencer. Είναι η κατάλληλη ώρα για λίγη άδεια και αποχή από την παραγωγή ταινιών. Θα μου λείψει κάθε δευτερόλεπτο από τη συνεργασία μου με αυτή την τόσο χαρισματική ομάδα δημιουργών και καλλιτεχνών. Αυτές τις μέρες, η ευγένεια μετράει όσο το ταλέντο. Eίμαι πολύ τυχερός που συνεργάστηκα μαζί τους». 

jenny.gr

Blake Lively 

8 μήνες μετά τη γέννηση της πρώτης της κόρης, η Blake έπρεπε να δείχνει όπως και πριν, λόγω μιας ταινίας που συμμετείχε, κάτι το οποίο θεώρησε «μη φυσιολογικό»: «Οι γυναίκες ασκούν τόση πίεση στον εαυτό τους για να μοιάσουν με ένα μοντέλο της Victoria's Secret μετά την εγκυμοσύνη τους. Είναι απολύτως παράλογο. Και ήταν η δουλειά μου να μοιάζω έτσι»

Κι ενώ είμαστε σίγουρες πως η Blake Lively στηρίζει τον Ryan σε κάθε του βήμα στην κοινή τους ζωή, η ίδια θέλησε για μία ακόμη φορά να τον πειράξει με ένα της σχόλιο. «Ο Michael Caine το έκανε πρώτος», έγραψε μετά τη δήλωση του Βρετανού ηθοποιού ότι ο πιο πρόσφατος ρόλος του θα ήταν και ο τελευταίος του, παρόλο που έκανε σαφές ότι δεν βγαίνει στη σύνταξη αλλά σκοπεύει να κρατήσει κι εκείνος λίγη αποχή από την ηθοποιία.  

O Reynolds στη συνέχεια προσπάθησε σε Instagram story να δώσει τον ορισμό της «άδειας» που αποφάσισε να κάνει δώρο στον εαυτό του μετά την απόφασή του να αποσυρθεί για λίγο από τον χώρο της υποκριτικής. «Η άδεια μπορεί να διαρκέσει από δύο μήνες έως έναν χρόνο. Γενικά, έξι μήνες είναι το χρονικό διάστημα που κρατάει μια άδεια όταν πληρώνεσαι. Σου δίνει αρκετό ελεύθερο χρόνο και ευελιξία ώστε να κάνεις ταξίδια, σπουδές, ή κάποιο σημαντικό project». Ο Reynolds ωστόσο, διέγραψε τις τελευταίες λέξεις, προσθέτοντας τη λέξη του γονιού

jenny.gr

H Blake και ο Ryan είναι παντρεμένοι από το 2012 και έχουν τρεις κόρες: τη James, τη Betty και την Inez. Το Νοέμβριο του 2020, ο διάσημος ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του ως γονιός αλλά και για το πώς είναι να είναι μπαμπάς τριών κοριτσιών, προσπαθώντας να πλησιάσει το πρότυπο του τέλειου γονιού μαζί με την αγαπημένη του Blake. 

Δείτε ακόμη: Celebrities: Ζευγάρια στη ζωή και στη σκηνή 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.