CELEBRITIES

H Gisele γύρισε σπίτι, αλλά όχι στον Tom Brady - Πάνε για διαζύγιο;


JTeam

7 Σεπτεμβρίου 2022

H Gisele γύρισε σπίτι, αλλά όχι στον Tom Brady - Πάνε για διαζύγιο;
Επέστρεψε στην Florida, αλλά όχι στον Tom Brady - Ενισχύονται τα δημοσιεύματα για χωρισμό του ζευγαριού

Αδιαπέραστα φαίνεται να είναι αυτήν την φορά τα προσωπικά προβλήματα του ζευγαριού. Tom Brady και Gisele, ακολουθούν χωριστούς δρόμους, χωρίς ακόμη να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα από μεριάς τους. Οι έντονοι τσακωμοί που υπήρξαν ανάμεσα στο ζευγάρι, φαίνεται να έχουν δημιουργήσει απόσταση και σκέψεις χωρισμού μεταξύ τους.

Οι δυο τους έχουν ξαναπεράσει χρόνο μακριά ο ένας από τον άλλο στο παρελθόν, αλλά πάντοτε έβρισκαν τον τρόπο να είναι και πάλι μαζί. Ένωσαν τις ζωές τους επίσημα το 2009 με τον γάμο τους και έκτοτε έχουν αποκτήσει μια υπέροχη οικογένεια, με τρία παιδιά. Ωστόσο αυτήν την φορά, φαίνεται πως τα πράγματα δεν βαίνουν καλώς για το γνωστό ζευγάρι.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου, αποφάσισε να διακόψει την απόσυρσή του και να επιστρέψει και πάλι στα γήπεδα και να ασχοληθεί με το άθλημα που τόσο αγαπά. Η Gisele από την άλλη, δεν υποστηρίζει τόσο την απόφαση αυτή του συζύγου της, καθώς απαιτεί από εκείνον περισσότερο χρόνο και αφοσίωση στην οικογένεια του.

Ο Brady είχε αποχωρίσει από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις τους τελευταίους μήνες, προκειμένου να αφοσιωθεί στην Gisele και την οικογένεια, ωστόσο λίγο αργότερα άλλαξε γνώμη και ξεκίνησε και πάλι τις προπονήσεις με την ομάδα του. Ύστερα από κάποιους μήνες όμως, απουσίασε για 11 ημέρες από τις προπονήσεις, δηλώνοντας πως αντιμετωπίζει σημαντικά προσωπικά προβλήματα.

Το supermodel από μεριάς της, είχε φύγει από την Φλόριντα στην οποία έμεναν μαζί και πήγε μόνη της στην Κόστα Ρίκα. Και τότε τα σενάρια, για ρήξη ανάμεσα στο ζευγάρι είχαν κάνει την εμφάνισή τους και όπως φαίνεται όχι άδικα. Αφού η Gisele μπορεί να επέστρεψε από την Κόστα Ρίκα στην Φλόριντα, αλλά όχι στο σπίτι τους με τον Tom Brady. Πήγε στο Μαϊάμι με τα παιδιά της και πάλι μακριά από τον Tom, ενισχύοντας έτσι ακόμη περισσότερο τα δημοσιεύματα που θέλουν το ζευγάρι να παίρνει τον δρόμο του διαζυγίου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.