CELEBRITIES

Ο Tom Hardy πήγε κρυφά σε πρωτάθλημα BJJ και κατατρόπωσε τους πάντες


JTeam

21 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Tom Hardy πήγε κρυφά σε πρωτάθλημα BJJ και κατατρόπωσε τους πάντες
O Tom Hardy κράτησε κρυφή την συμμετοχή του και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο UMAC Milton Keynes BJJ Open 2022

Γεμάτος εκπλήξεις είναι ο ηθοποιός Tom Hardy, ο οποίος έχει αφήσει για λίγο στην άκρη την υποκριτική και αποφάσισε να αφοσιωθεί στο άθλημα το οποίο αγαπά και όπως φάνηκε, είναι ιδιαίτερα καλός σε αυτό. Ο γνωστός ηθοποιός, συμμετείχε (χωρίς να κάνει γνωστή την είδηση) σε πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών στη Βρετανία και όχι μόνο αναμετρήθηκε με τους καλύτερους αθλητές, αλλά μάλιστα κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο. Μιλάμε τόσο καλός.

Jenny.Gr

Το κοινό έμεινε έκπληκτο από την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα UMAC Milton Keynes BJJ Open 2022, αφού κανείς δεν γνώριζε για την είσοδο του Tom Hardy στο τουρνουά brazilian jiu jitsu. Φαίνεται πως ήταν το χόμπι του ηθοποιού, το οποίο αποφάσισε να πάει ένα βήμα παρακάτω με τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα και πολύ καλά έκανε, όπως φάνηκε, αφού κέρδισε τους πάντες.

Jenny.Gr

Ο Σον Ροσμπορόου, ο οποίος ήταν ένας από τους χορηγούς της εκδήλωσης, είπε ότι οι διοργανωτές γνώριζαν ότι ο διεθνούς φήμης ηθοποιός θα συμμετείχε στο πρωτάθλημα λίγες μόνο εβδομάδες πριν τον πρώτο αγώνα: «Μάθαμε ότι θα ερχόταν μερικές εβδομάδες πριν. Οι διοργανωτές το κράτησαν κρυφό, γιατί δεν ήθελαν να έρθουν άπειροι φαν, που θα του απαοσπούσαν την προσοχή».

Jenny.Gr

Πέρα από την συμμετοχή του όμως, εντυπωσίασε και με τις ικανότητες του, αφού κατάφερε να κερδίσει όλους τους αντιπάλους του και να φτάσει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο. Δεν δίστασε μάλιστα να ποζάρει τη στιγμή της επιτυχίας του, κλείνοντας το μάτι στον φακό (και αρκετά ταλαιπωρημένος). Εντάξει, δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο, εδώ που τα λέμε.

H ταινία που ετοιμάζει αυτόν τον καιρό ο Tom Hardy

Ο Tom Hardy, όπως έχει ανακοινωθεί, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία «The Bikeriders», μαζί με τον Austin Butler, ο οποίος ενσάρκωσε τον Elvis στην ομώνυμη ταινία. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσει ο Jeff Nichols για να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη, την ιστορία του φωτογράφου Danny Lyon και πιο συγκεκριμένα, του βιβλίου του που κυκλοφόρησε το 1967.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS