CELEBRITIES

Η Angela Lansbury είχε σώσει την κόρη της από τον serial killer Charles Manson


Τόνια Τζάφερη

13 Οκτωβρίου 2022

Η Angela Lansbury είχε σώσει την κόρη της από τον serial killer Charles Manson
Όταν η θρυλική ηθοποιός έμαθε πως η κόρη της είχε ερωτευτεί έναν ύποπτο τύπο που της ασκούσε κακή επιρροή, εγκατέλειψαν το LA και έφυγαν για μια ήρεμη ζωή στην Ιρλανδία. Τελικά την έσωσε από έναν δολοφόνο

Η σπουδαία Angela Lansbury έφυγε προχτές από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών και με αφορμή τον θάνατό της, ήρθαν ξανά στην επιφάνεια κάποια από τα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής της. Από τους θρυλικούς ρόλους της, τη γενναιοδωρία της απέναντι στους συνεργάτες της, την κοινωνική της δράση, αλλά και εκείνη τη φορά που έσωσε την κόρη της από έναν κατά συρροή δολοφόνο. Για την ακρίβεια, έναν από τους πιο διάσημους στην ιστορία.

Η Angela Lansbury είχε αποκτήσει 3 παιδιά με τον σύζυγό, δυο αγόρια, τον Anthony και τον David, και μια κόρη, την Deirdre, και ζούσαν στο Los Angeles. Όταν ήταν έφηβη, η κόρη της Deirdre, σήμερα 69 ετών, γλίτωσε κυριολεκτικά από τα χέρια ενός δολοφόνου χάρη στη μητέρα της.

Jenny.Gr

Τα παιδιά της Angela, από νεαρή ηλικία είχαν εθιστεί στα ναρκωτικά. Ξεκίνησαν με χρήση μαριχουάνας, ενώ στην συνέχεια ήρθε και η ηρωίνη. Η τότε νεαρή κόρη της είχε αρχίσει να κάνει παρέα με τον διαβόητο Charles Manson, ο οποίος ήταν μουσικός και μια άκρως γοητευτική προσωπικότητα όπως έγραφαν πολλά δημοσιεύματα της εποχής. Στην πορεία βέβαια, όπως ξέρουμε όλοι πλέον, αποκαλύφθηκε πως ήταν ψυχοπαθής κατά συρροή δολοφόνος και cult leader.

Jenny.Gr

Η κόρη της Angela είχε ερωτευτεί τον Μanson και ήταν μια από τις κοπέλες που βρίσκονταν στον περίγυρό του. Μόλις όμως η μητέρα της έμαθε πως συναναστρέφεται μαζί του, με μεγάλη ανησυχία ανακοίνωσε στον σύζυγό της τα νέα και του είπε πως πρέπει να μετακομίσουν από το Λος Άντζελες, εξαιτίας των επαφών της κόρης της. Το να μείνουν εκεί, και τα παιδιά τους να συνεχίσουν τα ναρκωτικά και τις συναναστροφές με τέτοιες προσωπικότητες, δεν αποτελούσε πια επιλογή.

Έτσι αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το Los Angeles και να μετακομίσουν στην Ιρλανδία, μια χώρα με ιδιαίτερη σημασία για την Angela Lansbury, αφού εκεί γεννήθηκε η μητέρα της. Εκεί τα παιδιά της θα μπορούσαν να μείνουν μακριά από τις κακές επιρροές του LA και τύπους όπως ο Charles Manson -ο οποίος διέπραξε 9 κατά συρροή δολοφονίες.

Η ηθοποιός είχε δηλώσει πως πήρε αρκετό καιρό στην κόρη της να αφήσει πίσω τις κακές συνήθειες και να ακολουθήσει έναν πιο ήρεμο τρόπο ζωής, ωστόσο μετά από αρκετά χρόνια κατάφερε να ακολουθήσει το δικό της μονοπάτι και να αποκτήσει την δική της οικογένεια.

Πλέον η Deirdre έχει γυρίσει εδώ και χρόνια στο Los Angeles, μαζί με τον σύζυγό της, με τον οποίο έχουν ανοίξει ένα ιταλικό εστιατόριο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.