CELEBRITIES

H Cara Delevingne πήγε σε σεμινάρια αυτοϊκανοποίησης για το νέο της ντοκιμαντέρ


JTeam

19 Οκτωβρίου 2022

H Cara Delevingne πήγε σε σεμινάρια αυτοϊκανοποίησης για το νέο της ντοκιμαντέρ
To περιστατικό που έκανε το γνωστό μοντέλο να συνειδητοποιήσει το πόσο σεμνότυφη ήταν

Η ψυχική υγεία της Cara Delevingne, απασχόλησε έντονα τα μέσα ενημέρωσης το τελευταίο διάστημα, αφού μετά την ανησυχητική εμφάνισή της στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, είχε εξαφανιστεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτήν τη φορά βρέθηκε στις Κάννες, στα πλαίσια παρουσίασης του νέου ντοκιμαντέρ στο οποίο συμμετέχει, με τίτλο Planet Sex, που θίγει ζητήματα σεξουαλικότητας, μονογαμίας και φύλου.

Στο ντοκιμαντέρ η Delevingne είναι εκείνη που «ξεκινά το εσωτερικό ταξίδι» προκειμένου να βρει τη σεξουαλικότητά της και όλα όσα αισθάνεται γύρω από το συγκεκριμένο θέμα. Στο πλαίσιο λοιπόν αυτών των γυρισμάτων, χρειάστηκε να συμμετέχει και σε σεμινάρια αυτοϊκανοποίησης. Όπως είπε στη διεθνή τηλεοπτική αγορά Mipcom, κατά τη συζήτησή της με την Emma Cox, νόμιζε πως τα σεμινάρια αυτά θα ήταν σε μια τάξη μαζί με άλλα άτομα, και θα είχε ένα τετράδιο στο οποίο θα κρατούσε τις απαραίτητες σημειώσεις.

Μέχρι που έφτασε εκεί, και μπήκε σε μια αίθουσα με την «κατάλληλη» ατμόσφαιρα και ένα δερμάτινο ροζ στρώμα γυμναστικής στο πάτωμα. Τότε τα άτομα που βρίσκονταν στην αίθουσα, της είπαν: «Βγάλε το εσώρουχό σου. Αυτό είναι το λιπαντικό». Σύμφωνα με το μοντέλο, τότε ήταν και η στιγμή που συνειδητοποίησε πόσο σεμνότυφη είναι.

Η σειρά έχει ήδη πουληθεί σε 90 αγορές σε όλο τον κόσμο και θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Νοεμβρίου, σε παραγωγή της εταιρείας Fremantle για το Hulu και το BBC. Στα πρώτα λεπτά της σειράς, βλέπουμε την Delevingne - η οποία τα τελευταία χρόνια έχει σχέσεις με γυναίκες- να λέει ότι είναι «100% queer». Τέλος πέρα από τα σεμινάρια αυνανισμού, η Cara πήγε και σε μια βιβλιοθήκη πορνό για τις ανάγκες της σειράς, και έκανε εξέταση αίματος κατά τη διάρκεια ενός οργασμού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.