CELEBRITIES

Η Cara Delevingne σε κακή κατάσταση στο αερόδρομιο - Οι fans ανησυχούν για την ψυχική της υγεία


Τόνια Τζάφερη

8 Σεπτεμβρίου 2022

Η Cara Delevingne σε κακή κατάσταση στο αερόδρομιο - Οι fans ανησυχούν για την ψυχική της υγεία
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Cara Delevingne φέρεται αλλόκοτα, ωστόσο αυτήν την φορά ήταν εμφανές πως κάτι πήγαινε πολύ λάθος

Ξυπόλυτη, φανερά ατημέλητη και με αλλόκοτη συμπεριφορά, η Cara Delevingne, ανησύχησε τους fans της πρόσφατα, οι οποίοι εξέφρασαν τους φόβους τους για την ψυχική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός.

Ομολογουμένως η 29χρονη Cara έχει ανοιχτεί πολλές φορές για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει, πιο συγκεκριμένα την κατάθλιψη και τη διπολική διαταραχή, αλλά επίσης έχει ανοιχτεί δημόσια και για το χαώδες οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε, έχοντας μια μητέρα εθισμένη στην ηρωίνη.

Πρόσφατα, συνεργάτες του μοντέλου στο Φεστιβάλ “Burning Man” όπου συμμετείχε, ανέφεραν πως η 29χροη δεν ήταν συνεργάσιμη και δεν έκανε μπάνιο, άλλα ούτε και έτρωγε. Σε μια τέτοια παρόμοια κατάσταση, την εντόπισε και ο φωτογραφικός φακός, την ώρα που έφτανε στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. Πέρα από το γεγονός ότι έφτασε 2 ώρες αργότερα για την πτήση της, η Cara κατέβηκε από το αυτοκίνητο σε έξαλλη κατάσταση.

Jenny.Gr
@splash

Νευρική, ξυπόλυτη και με μια διακριτά παράξενη συμπεριφορά, με τις φωτογραφίες και το σχετικό βίντεο να κυκλοφορούν online και να προκαλούν έντονες ανησυχίες στους θαυμαστές της. Μάλιστα, ανέφεραν πως κάποιος πρέπει επιτέλους να ενδιαφερθεί για την ψυχική υγεία της Cara και πως το Hollywood είναι μια τόσο "σκοτεινή" βιομηχανία, με τις ομάδες που υποστηρίζουν τους celebrities να πρέπει να γίνουν πιο ευαίσθητες σε θέματα ψυχικής υγείας.

Jenny.Gr
@splash

Το μοντέλο έχει μιλήσει ανοιχτά για την μάχη της με την κατάθλιψη, αλλά και τον αγώνα της μέχρι να ανακαλύψει τη σεξουαλικότητά της. Όπως είχε αποκαλύψει η παιδική της ηλικία ήταν πολύ δύσκολη, γεγονός που της δημιουργεί θέματα και στην ενήλικη ζωή της. Αγχώδεις διαταραχές, κατάθλιψη αλλά και διπολική διαταραχή την ακολουθούν από τα 17 της, ενώ όπως είχε πει, η ζωή στα φώτα της δημοσιότητας είναι ακόμη πιο δύσκολη.

Jenny.Gr
@splash

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.